2013. ápr. 5.

Jöhet eső...

... vagy szélvihar, engem nem érdekel már... De mondhatnám úgy is, hogy nekem aztán a hét is páros. Pedig Roli még nincs jobban, este is 39 fokos láza volt, és akkor már bántam, hogy végül ma sem vittük be a dokihoz, bár még mindig biztos vagyok benne, hogy semmit nem kapott volna, csak szopogatós torokfertőtlenítőt (van itthon), meg lázcsillapítót (ez is van). Mindegy már, mert ezt már megváltoztatni nem tudom, meglátjuk hogy telik a hétvége... de remélem holnap reggel abszolút gyógyultan ébred.
Na de nyilván nem ez a féktelen jókedvem oka. (mert ennek aztán egy cseppet sem..) Hanem mert egyrészt tényleg marha jó egész nap itthon lenni.. ráadásul megszabadulva abból a béklyóból, ami két éve folyton ott nyomult rajtam.. nem kell állást keresnem. Nagyon jó érzés, hogy ezer éve nem nyitottam meg egyetlen álláshirdetést sem (és nem is tervezem a jövőben sem), és szerintem ez az egyik oka annak, hogy teli vagyok energiával. Végre megkaptam azt a sokat, ami az elmúlt években nem tudott eljutni hozzám.
És hát az a helyzet, hogy ma fizetést is kaptam. Nem mondom meg, hogy mennyit, de annyit elárulok, hogy sosemégennyit nem kerestem. És hú de jó érzés... és nem érdekel, hogy mennyire voltam elfáradva, meg néha milyen nehéz volt végigcsinálni, mert ennyiért bármikor, bármeddig..
Ezzel kapcsolatban elgondolkodtam, hogy azért változik a világ az ember számára.. mert eszem ágában nincs karriert csinálni. Az én karrierem a három fiam, még akkor is, ha ezt sokáig nehezen fogadtam el, hogy "csak" ennyi. De az fontos, hogy legyen egy ilyen kiszámítható és biztos háttér mögöttem, amit most épp ez a munka jelent. És pont ezért, meg azért, mert már megcsináltam a saját karrieremet, és mert jövő hónapban éppen annyi leszek, amennyi, már úgy gondolkodom, hogy az sem baj, ha ez így marad akármeddig.

És akkor még a végére... tiszta büszke vagyok ám magamra, hogy nem tettem még egyetlen rossz megjegyzést sem erre a hosszú télre.:) Pedig most már nagyon szeretném a napot látni hosszú-hosszú ideig. :)

4 megjegyzés:

  1. Örülök neked, Rolinak jobbulást!

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást! Büszke is lehetsz magadra, szuper egy csaj vagy. Már amennyire igy eltudlak képzelni:)

    VálaszTörlés
  3. Köszi Heni és Kovtama, úgy tűnik, a javán túl vagyunk, ma már nem volt lázas egyáltalán.
    Kovtama, hát szuper éppen nem hinném.. de köszi. :)

    VálaszTörlés