2013. ápr. 29.

Hétfő esti szössz

Elképesztően szemfényvesztő világban élünk. Mert bevezették a chipsadót, elvben a mi egészségünk védelme érdekében. Ugyanezen okból ki lettek tiltva a dohányosok mindenhonnan... erre mit látnak szemeim? Most majd megint lesz/lehet árrés a cigarettán, miután megvannak a pályázatok nyertesei. Annyira nem akarom azt hinni, hogy igazuk van azoknak, akik azt mondják szép lassan, de biztos módszerrel ölik ki belőlünk a tudatot és az öntudatot, mígnem el nem jutunk a droidszintig. De annyira úgy tűnik, hogy mindig hülyére veszik az embert... Mondjuk ez nem az én dolgom, mert akár le is szokhatok a cigiről, és akkor jól ki fogok tolni mindenkivel.. :D (mélyaltatás egy hétig, és meg van oldva) De azért fura. Manipulálva és félrevezetve érzem magam egy kicsikét.
De mindegy, ez egy jó kis tevékeny hétfő volt, főztem-sütöttem-tettem-vettem-dolgoztam.. és még a nap is sütött, meg meleg is volt. Szóval amúgy szavam nem lehet, meg nincs is. Csak ezen akadtam fenn egy egészen kicsit. De már túl is jutottam az egészen. Ha árrés, hát akkor árrés. (mondhatnám ezt úgy is, mint Torrente, de azért ez nem egy olyan blog.. :D :D ) Na, tegye fel a kezét, aki kapásból tudja, hogy hogy is mondta Torrente? És tegye fel a kezét, aki kigulizta... :D :D

7 megjegyzés:

  1. Én tudom!!!! De nem láttam, csak az első rész elejét. Nem tetszett igazából.

    VálaszTörlés
  2. Én nem tudom, és nem is néztem meg, így nem teszem fel a kezem!:-) DE, majd elolvasom, mit írnak az okosok előttem, utánam.:-D
    Szép napot!

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom,
    Amúgy az árrést meg még emelik is és hogy, hogy nem, itt a faluban valahogy egy helyi sem nyert pályázatot- de dohánybolt azért persze lesz.
    Szerencsére nem cigizek.

    VálaszTörlés
  4. Nemcsak árrés kérdése ez.
    Tovább építik az lekötelezettek táborát.
    Éves szinten 500 milliárdot forgalmaz a dohánybiznisz. A haszon kiszámítása nem is túl bonyolult. Ennyiért már elvárható lesz a lekötelezettektől a szavazat. És meg is adják, mert félnek ha más lesz hatalmon akkor visszarendezik. Szintúgy a földbiznisznél és a többi osztogatásnál, beleértve a pozíciókat is.
    Teszek ide egy linket. Bár az önreklám büdös, viszont a videó érdekes. :)
    http://tukorrokut.blogspot.hu/2013/04/fidesz-foldon-fidesz-csikket.html

    VálaszTörlés
  5. Felteszem, gugliztam... Minta már hallottam volna pedig, de fogalmam nem volt...
    A többihez meg annyi, hogy most pihenésképpen struccpolitikát folytatok, avagy homokba dugom a fejem, már ami a politikát és kormányunkat illeti, mert mostanában annyit foglalkoztam vele, hogy kezdett megártani. Az oktatáspolitikájuk - hogy is mondjam finoman - feladja a leckét.

    VálaszTörlés
  6. Igen, kovtama, dohányzom.
    Dominika, a struccpolitika a legjobb.. és pont az oktatás miatt nem olvasok el én is egy csomó mindent már inkább..

    VálaszTörlés