2013. ápr. 19.

Épphogy...

...ébren vagyok még. És épphogy alszom majd egy kicsikét, mert négy húszra van állítva a telefonom (tuti, hogy nem fogom meghallani), akkor már kelnem kell, hogy mehessek dolgozni. Az, hogy túlalszom magam az ki van zárva. A túlhajszolás egy egészen kicsit sanszosabb, de még ez sem igaz, mert hiszen a múlt héten itthon voltam szabin, és kipihenhettem (volna) magam. Nincs baj ezzel a holnapi túlórával, főleg, mert épp a héten láttam számszakilag azt a bizonyos múltkori szombatot is, úgyhogy semmi gond, szívesen.
És különben is, hamar délután lesz, és akkor még mindig van hátra majdnem másfél nap a hétvégéből.
Arról nem is beszélve, hogy holnap arra fogok hazajönni, hogy főztek nekem ebédet. Azt még nem tudom mit fognak főzni, de mindegy is, mert egészen biztosan finom lesz.
Amúgy azért már várom a délutánt.. és melegen ajánlom az időjárásnak, hogy viselkedjen normálisan, és csak süssön a nap hétágra holnap is egész nap. Esőt köszönjük, nem kérünk. Esett elég. Kicsit több is a soknál..
De várom azért is, mert ma arra érkeztünk haza, hogy a két nagyobb fiunk bejelentette, hogy hülyék voltak, és kitaláltak valami hülye játékot, miszerint Freddy fogja húzni Rolit a rollerral. Meg is tették. Freddy is. Csak épp Rolikám elesett, és végighorzsolta (?) a tenyerét. Ő már aludt, mire megérkeztünk, így csak annyit látok, hogy a tenyere be van ragasztva, és folyamatosan nyögdécsel, forgolódik álmában, és már kétszer is közölte, hogy "fáj nagyon". Szóval.. várom már, hogy majd holnap délután, mikor találkozunk, akkor szemügyre vegyem ezt a sebet, hátha már az anyai pillantásom is használ neki valamit. :)
És most megyek, gyorsan alszom, mert mindjárt reggel lesz.

1 megjegyzés: