2013. márc. 19.

Három...

Na. Most fog pont kerülni majd a végére az egésznek. Merthogy ma tök gyanútlanul jöttem haza este tízkor, mire azzal vártak, hogy Erik már délután kettőkor itthon volt az iskolából, mert telefonáltak, hogy menni kéne érte, mert nagyon rosszul van. Ó, igen.. csak nem úszta meg. Bár ő nem hány, csak görcsöl a hasa. Úgyhogy akkor csak nem úszta meg senki közülük, de itt és most akkor részemről megnyugvás van, mert már vége is van a dolognak, ha mindenki érintett már. (mi, felnőttek, anyám kivételével ezt nem szoktuk összeszedni.. és anyám is túl van már rajta) Amúgy is három a magyar igazság, és így, anyámat tekintve a ráadás is megvolt. :) Azt nem bánom, ha senki nem veszi át tőlünk a stafétabotot, hanem csak úgy eltűnik ez a mostani vírus nálunk a süllyesztőben. Akár az idők végezetéig is.
Én sokkal jobban vagyok, a nyirokcsomóim szépen lapulnak a helyükön, és ha végre szépen ideér a tavasz is, vakító napsütéssel akkor tízezres fordulatszámon fogok pörögni.
De addig még várom a hétvégét... akármilyen idő lesz is. Mert végre egy olyan hétvége jön, amikor mindenki itthon lesz minden nap. És ha csak egy szikrányi esély is van rá, hogy mondjuk nem fog esni az eső, akkor grillezni fogunk odakint. (remélem van még faszén itthon) Mert az jó. Meg mert megérdemeljük.

4 megjegyzés:

  1. Legyen könnyű a heted, és édes a hétvége!
    A vírusok úgy látszik, mostanában igen kitartóak- nekünk is hosszú volt az a két hét, míg itt tombolt- reméljük, nem vág már vissza- sem itt, sem ott.
    Jobbulást!

    VálaszTörlés
  2. Uh Dius.:( Jobbulást. Hétvégére legyen jó idő, ezt kívánom neked és magamnak is, mert annyi dolgom lenne már mint a fene. Elég volt most már tényleg a rossz időből, és úgy minden rosszból! Szép napot neked.

    VálaszTörlés
  3. Na, most én írom neked, hogy úgy, de úgy segítenék, mert megtehetném... Így csak drukkolok, hogy most már mindenki legyen makkegészséges nálatok!

    VálaszTörlés