2013. febr. 19.

Megint a keresőszavak

Tudom, egy undok béka leszek most, de aki ismer, az fogja hallani a hangsúlyaimat is, és annyira majd nem veszi a szívére. Aki meg nem, próbálja elképzelni. De ebben segítek. Alapjáraton- állítólag- elég kislányos hangom van. És mosolygósan beszélek. Tehát ez az alap. Nincs beszédhibám, nem hadarok, és nem mondom, hogy öööööö, meg hogy izé... Igyekszem szépen, választékosan beszélni, és jól kifejezni amit gondolok. Na persze azért nálam is vannak választékos káromkodások is, ha igazán haragszom, akkor a mosolygós beszédemmel és a kislányos hangommal úgy tudom mondani, mint a kocsis. Vagy még annál is jobban...
Nos, ezek tudatában már majd könnyebb lesz elképzelni, hogy hogy is mondanám.... Kedves valakik, akik nagyon kitartóan érkeztek hozzám azzal a keresőkifejezéssel, hogy dius gondol mit is... Felhívnám a figyelmeteket arra, hogy ha ezt legalább egyszer megtaláltátok, akkor utána már elég a böngészősorba is beírni, és pontosan ugyanide fogtok jutni, nem muszáj mindig a google-t használni hozzá. Én is lehetek a barátod, nemcsak ő. :) És nektek is szól ez, akik a dius gondol keresőszavakkal érkeztek. Most mondanám, még mindig mosolyogva, hogy tudom ám, hogy kik vagytok, de ezt nem mondhatom, mert nem tudom. És ha Ti nem akarjátok, hogy tudjam, hát nem is fogom megtudni. Nem haragszom ezért. Sőt, leginkább semmiért sem szoktam. Vannak dolgok, amik belemásznak a lelkembe, és jó sokáig rágják, de ezek nem keresőszavak.
Eddig az undok békaság... ezután pedig egy keresőkifejezés, ami viszont belemászott kicsit a lelkembe, és jó régóta rágja is, és nem megy ki a fejemből. "Van egy epilepsias és magatartászavaros fiam és mindig nyitva van a szája, miért?" Sajnálom, hogy nálam sem talált választ a kérdésére. Már jó régóta ott van a statisztikában a kérdés, és én ahányszor láttam, annyiszor megválaszoltam magamban, hogy "ne haragudj, nem tudom". Kedves valaki, aki erre kerested a választ, ugyan most sem tudok válaszolni erre, de szeretném, ha tudnád, hogy együtt érzek veled, és a fiaddal. Nem lehet könnyű nektek ebben a bolond világban, amelyik a legkevésbé sincs felkészülve azokra, akik nem átlagosak. Szívből kívánom, hogy mindhárom probléma csak rossz emlék legyen majd felnőttként neki, nem több.


És akkor most így a végén bevallom, hogy megpróbáltam elterelni a saját gondolataimat is egy ilyen "banális" témával, mint a blogomra érkező keresések, de nem nagyon megy. Para megérkezett hozzám, és konkrétan nem hagy élni az olyan gondolatokkal, hogy mekkora gáz lesz első nap bemenni egy tök új munkahelyre... és egészen biztosan mindenki engem fog nézni, és majd egészen biztosan oldalba böködik egymást, hogy ő ám a Balázs felesége, és egészen biztosan el fogok tévedni abban a bazinagy raktárban, és egyáltalán....Pedig holnap még csak az üzemorvoshoz megyek délután. :D Mi lesz itt holnap este... De már tudom... Parát rögtön a Sorssal együtt fogom páros lábbal hátsón rúgni, és kipenderíteni innen.
Csak vissza ne jöjjenek az ablakon, mert akkor kislányos hang ide, vagy oda, nagyon csúnyán fogok káromkodni... :)
Ja, és elárulhatnátok, ki az, aki a facebook-on csinál nekem reklámot? De tényleg.. erre nagyon kíváncsi vagyok. :P (Timi, Te fel vagy mentve)

9 megjegyzés:

  1. DIus, olyan ez is, mint a víz alatt,csak az első öt perc nehéz. :) Megcsinálod, mert klassz vagy.

    VálaszTörlés
  2. Ez olyan, mint az első nap az iskolában. De még nem halt bele egy gyerek sem.:):) Viszont nem lennék a helyedben, én is utálom az első...meg a második, meg úgy az első hetet.:):) Ügyes leszel.

    VálaszTörlés
  3. Nálam is az első helyen van a keresőkifejezések között a blogom címe. Feri azt mondta, hogy biztos aki telefonról, ipodról, vagy mittudoménmiről olvas, annak így a legegyszerűbb hozzám jutni. Nem tudom, én nem ismerem ezeket a kütyüket.
    A munkában pedig ügyes leszel. Az első nap mindig nehéz, és biztos úgy lesz, ahogy írtad, hogy megbámulnak, összesúgnak, de nem rosszindulatból.
    Kitartást a 100 kézfogáshoz és bemutatkozáshoz:)

    VálaszTörlés
  4. Engem is szoktak a blog neve alapján keresni.
    Balázs pedig irtó büszke lesz rád, majd meglátod, mert profin meg fogod állni a helyed. Új hely, új lehetőségek, tiszta lap. Szerintem ez jó.

    VálaszTörlés
  5. Nyugi!
    Szerintem a kollégákkal nem lesz semmi gond, biztosan nagyon segítőkészek lesznek...
    Elvégre nekik is volt valamikor első napjuk.

    Gondolatban veled leszünk ott is, már csak azért is, hogy megtudhassuk, mit gondol Dius!
    :)))

    VálaszTörlés
  6. Én akkor akadtam ki, amikor a pucér kisfiúk keresőszóval találtak rám... Pedig erre direkt úgy vigyázok...

    Köszi a felmentést, én reklámoztalak a Flymamik csoportban Valentin-napon :) baj? Drukkolok az első naphoz és puszi!

    VálaszTörlés
  7. Myway, köszi. :)
    Kovtama, na igen.. én sem szívesen vagyok most a saját helyemben.. jó lenne rutinrókának lenni rögtön. :)
    Bea, na, erre nem gondoltam, hogy a kütyüs olvasóknak így egyszerűbb. :)
    Dominika, persze, hogy jó. De milyen jó lesz majd amikor már túlesek ezeken az első dolgokon. :D
    Móni, úgy legyen, hogy emlékeznek még rá. (és nem olyan emlékeik vannak, hogy hát velük sem törődött a kutya sem :D).
    Timi, nekem már a bőrruha sem tetszett. :D A pucér kisfiúkon meg én is nagyon kiakadnék, az tuti. A felmentést azért kaptad, mert tőled már láttam egyszer, hogy megosztottad egy bejegyzésemet. :) Amúgy nem baj, egyáltalán, csak nagyon kíváncsi voltam. :)

    Úgy alakult, hogy kaptam egy extra bónusz szabadnapot, mert csak pénteken kezdek. :)

    VálaszTörlés
  8. De vicces pénteken kezdeni, rögtön hétvége lesz :) Feldolgozhatod az élményeket :)

    VálaszTörlés
  9. Csak, ha visszajönne: Nem hiszem, hogy összefüggés van a nyitva tartott száj meg az epilepszia és/vagy a magatartászavar között. Az unokaöcsém egy kicsit butus ugyan, de se epilepsziája, se magatartászavara nincs (szerintem személyisége és magatartása se, de ez már legyen az anyja gondja), a száját mégis nyitva tartja, sőt a nyelvét is kicsit kidomborítja bambán, pont mint az apja, az én öcsém, kiskorában. Majd kinövi. Egy ismerősnek meg az orrmandulája volt a gyerekének nagy, nem kapott rendesen levegőt az orrán, azért tartotta nyitva a száját. Vigye el fül-orr-gégészhez, majd az megnézi, hogy van-e ilyesmi baja. És mivel az orrmandula okozhat vezetéses halláscsökkenést is, az is lehet, hogy a vélt magatartászavarát is okozza, szóval - bár alapból ellenzem a mandulaműtétet - akár javíthat is rajta a doki.

    VálaszTörlés