2013. febr. 1.

Jobb is lehetett volna

És már vége is ennek a rettentően hosszú januárnak, mert ma már február van. Olyan jó kis tavasz-előrejelző idő volt ma (meg tegnap), csicseregtek a madarak, sütött a nap, szóval minden nagyon szép és jó volt. Akarom mondani lett volna, ha én ma reggel nem úgy ébredtem volna, mint aki egész éjjel szenet lapátolt, vagy a ringben küzdött. Így aztán minden időjárási körülmény ellenére a mai nap nem volt az én napom. Nagyon fájok. Az összes izmom merev, az ereimben mintha nem folyna rendesen a vér, legalábbis olyan tapintású, mintha kis gyöngysorok lennének benne. Nem segített a magnézium sem, meg a séta sem, meg a fekvés sem. Most még a forró fürdő csodatévő hatásában bízom, de nagyon. Ha az sem hat, akkor egészen biztosan sírva fakadok.

Legyetek résen a számlálók figyelésében, mert az, amin  sok kettes lesz, egészen biztosan holnap lesz úgy.

Ja, és ha hétvégén medvét láttok, akárhol... tartsátok ott, nehogy visszamenjen aludni. Kössétek ki, vagy adjatok neki egy jókora adag mézet, vagy simán csak torlaszoljátok el a barlang bejáratát. Az a lényeg, hogy a medvének idekint kell maradni. De ez fontos! El ne felejtsétek!

8 megjegyzés:

  1. Én biztos fogok medvét látni a hétvégén, de azt már most tudom, hogy ki fog jönni a "barlangjából".

    VálaszTörlés
  2. Ne aggódj, Dius! Eddig, az összes, velem szembejövő medvét meggyőztem arról, hogy maradjon kint, ezentúl is így teszek majd!!! :-)

    VálaszTörlés
  3. A számláló az, ahol most éppen 222235 van?? :D Elkapom annak a medvének a grabancát, amelyik képes megfordulni és bebújni megint a barlangba. Művirágot nem kérek a temetésemre ez után, viszont napraforgó, fehér rózsa, margaréta jöhet.:D:D

    VálaszTörlés
  4. Jelentem, én találkoztam ma medvével, és bár zuhogott az eső, kitartóan ácsorgott a szabadban :)
    Jön a tavasz!!!!

    VálaszTörlés
  5. A medvét elintéztük, ezt már hivatalosan is megerősítették. Úgyhogy a tél többi részt már fél lábon is...
    Kovtama, igen, az az egyik számláló. És ma meg is kaptam a screenshot-ot a csupa kettesről. :)

    VálaszTörlés
  6. Ja, és igen, jobban vagyok, köszönöm.

    VálaszTörlés
  7. Nem találkoztam eggyel sem. Lehet hogy félnek tőlem a medvék? :))

    VálaszTörlés