2013. febr. 20.

Eszembe jutott,

hogy vajon feltűnt e valakinek, hogy mindjárt itt a tavasz, és én alig morogtam az idén a tél miatt? Ugye milyen kis rendes vagyok, szépen hagytam mindenkit örülni a hónak, meg a hidegnek, meg egyáltalán annak, hogy tél is van a világon. Pedig azért fáztam ám eleget. :) Úgyhogy én gondolatban vállon veregetem magam, amiért így álltam hozzá... mert nem csak azért nem morogtam, hogy ne szóljanak meg érte, hanem mert tényleg eszembe sem jutott.

A mai napon túlestem, és a zabszem is eltűnt egy kis időre onnan, ahova bekerült, mert holnap mégsem kezdek még, nincs kész a szerződésem, anélkül meg nem lehet. Úgyhogy majd pénteken. És mekkora mázli, hogy akkor sem kell hajnalok hajnalán kelnem, mert fél nyolctól négyig megyek. Az meg egészen emberi idő. Mármint reggel kelni. A hosszúságát majd még szoknom kell. :)
De ennek az extra szabadnapnak örülök, mert a szekrény már rendben van, úgyhogy holnap egészen nyugodtan lógathatom is a lábam, ha úgy adódik. :)

6 megjegyzés:

  1. Csak lógasd!!! Megérdemled!:-)
    Sokat gondolok Rád holnap!Ügyes leszel..Tényleg, hétvégén is menned kell majd?

    VálaszTörlés
  2. Szia Dius!
    Remélem jól telik a "láb lógatos" nap! :)
    Biztos vagyok benne, hogy holnap nagyon jól fog menni minden, hisz az írásaidból az jön le számomra, hogy egy nagyon talpraesett, szimpatikus, nő vagy, miért ne gondolnák így majd az új munkatársak is?!
    Kicsit vissza kanyarodva a tegnapi írásodhoz, én sem szoktam a face-en reklámozni magam se, nemhogy mást, az engedélye nélkül, nem is tudattam az ottaniakkal, hogy "ilyet" is csinálok! Egyenlőre inkább ne olvasson senki, ami rájuk is tartozhat, ott úgyis megosztom velük! :)
    Sok sikert holnaptól! :)

    VálaszTörlés
  3. Morogtam én eleget helyetted is :)

    VálaszTörlés
  4. Jelentem, lógattam. :)
    Anikó, nem, a hétvégéim szabadok lesznek.
    Hajni, hát köszönöm, remélem, hogy igazad lesz. Nem baj, ha bárki megosztja a bejegyzésem, csak érdekelt, ki az. :)
    Nesreca, ó, hát nem volt az vészes. :)

    VálaszTörlés
  5. Mondom én, hogy későn olvastad a másik megjegyzést! :o) Mesélj, milyen volt?

    VálaszTörlés
  6. Még jó, hogy itt a tavasz. Mi behavazódtunk az iccaka. :))

    VálaszTörlés