2013. febr. 7.

Aludni kéne..

Ez nem a sziporkázó gondolataim napja. Igazából nincs is túl sok mesélni valóm sem, mert nem történt semmi, nem fedeztem fel új csokit sem.
Ráadásul a blogger sem úgy működik, ahogy az elvárható lenne, képtelen vagyok válaszolni a kommentekre, és már ez alatt a pár sor írása alatt is háromszor jelzett hibát.
Azt azért előrebocsátom, hogy a közeljövőben nem kell meglepődni semmin, mert előfordulhat, hogy olyan lesz, ami még nem volt. Sőt, egészen biztosan nem volt még. :D Na vajon mi lehet az....
Van pár dolog, amit még rendezgetek magamban, mielőtt bármit is kinyilatkoztatnék róla, ezek mondjuk eléggé lefoglalják azt a kevés agykapacitásomat, ami még működik. A többi sajnos mindenképp most akar téli álmot aludni, emiatt aztán abban a pillanatban, ahogy a fejem hozzáér valamihez, már csukódik is a szemem. Mint az alvósbabák, emlékeztek?
Nekem hasonló volt, mint ez, csak barna volt a haja. Igaz, ez nem csak aludt, hanem járt is. Meg talán sírt is?
És mielőtt nekiállnék elmesélni, hány babám volt, és meddig babáztam, meg hogy melyik volt a kedvencem, inkább elmegyek fürdeni. :)

11 megjegyzés:

  1. Engem felcsigáztál: mire készülsz? Másrészt én szívesen olvastam volna a babázásodról, ez a téma még kimaradt a beszélgetéseinkből. :-) Ilyen babám nekem is volt (pont ilyen): szőke, járt, aludt, sírt. Narancssárga rövidujjas poliészter(?) garbó és kék-fehér kockás kötényruha (mini), fehér zokni és fehér cipő.

    VálaszTörlés
  2. Jaj, én az ilyen titkolózásoktól mindig csak egy dologra tudok gondolni...

    VálaszTörlés
  3. Dominika, vajon egy dologra gondolunk? :)
    Én sosem szerettem babázni, lánykámmal ellentétben. A húgomnak voltak babái, azokat most Noncsi örökölte meg. Van köztük hasonló szemlecsukós baba is.

    VálaszTörlés
  4. Bocsi ezek nem sírtak, hanem nyekeregtek!:-) Nekem is volt, Noémi volt a neve.:-) De volt Kata babám, Zsuzsi, és egy név nélküli.:-)

    Dius, csak az a rossz ebben, hogy Te este írsz, én nem olvasom csak másnap, és még nem is biztos, hogy megkapjuk a titkos választ!:-D Mondtam már hogy kifúrja az oldalamat a kíváncsiság???:-DDD

    VálaszTörlés
  5. Ha babázásról olvasok, nekem is mindig az jut eszembe, hogy aki írja, gyermekáldás elé néz. ;o)

    Szóljál máááár! Gratulálhatunk? :oD

    VálaszTörlés
  6. Nekem is csak ez az egy jutott eszembe. Meg az, hogy kislány. :)

    VálaszTörlés
  7. Érdekes, nekem inkább az jutott eszembe, hogy valami klassz munkát kaptál. Vagy fogsz kapni? :)

    VálaszTörlés
  8. Eszter, mindenképp pótolni fogom ezt a "lyukat", mert az nem lehet, hogy pont ezt ne tudd rólam. :)
    Erika, ez bármikor benne van a pakliban az elküldött önéletrajzaim számát tekintve. :)
    Kedves többiek, nektek válasza következő bejegyzésben van. :)

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok!
    Bocs, hogy ide írok, hisz tudom, hogy egyáltalán nem ide tartozik, de még most kezdtem a blog írást és jól jönne néhány tanács. Önök, ti, már profik vagytok ebben, tudnátok segíteni???
    Előre is köszönöm és még egyszer elnézést, hogy ide....

    VálaszTörlés
  10. Szia Hajni.
    Szívesen segítek Neked, írj egy emailt a pinter pont diana kukac mailbox pont hu email címre, és írd le, hogy mi az, amiben bizonytalan vagy.

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szépen köszönöm előre is! :)
    Mindjárt megy az email.

    VálaszTörlés