2013. jan. 11.

Mindig ez van

Minden péntek este ez van. Voice. De valami fantasztikusan elnyújtják az egész műsort, és őrület, hogy milyen későn lesz vége. Na persze, én minden pénteken elalszom rajta. Most is. Fogalmam sincs, hogy ki esett ki végül Caramel csapatából, és Misi csapatából, mert én aludtam. 
Minden pénteken eldöntöm, hogy nem nézem, majd megnézem a neten felvételről utána valamelyik nap, de persze mindig odakeveredek a tévé elé fél kilenc tájban. 
Most ezt csak azért meséltem el, hogy legyen mentségem rá, amiért nem írok most mást. Nagyon álmos vagyok........ :D

5 megjegyzés:

  1. Szia Dius!

    Egyetértek, irtó sokáig húzzák. Én olvasni próbáltam közben, a reklámok alatt, hogy kihúzzam.
    Amúgy Carameltől Berkes Olivér jutatta tovább a közönség, Caramel pedig a Gájer (így kell írni) Bálintot, szóval a Henderson Dávid esett ki. Misitől pedig a Szécsi lány ( nem tudom melyik volt nála), ő vitte tovább Veres Mónikát és Pál Dénest szavazta be a közönség.

    Szép szombatot. Zsuzsi

    VálaszTörlés
  2. Én is mindig leragadtam az aktuális tehetségkereső elé, aztán... elromlott a tévénk. Azóta több mindenre jut időm:)))
    Erzsi

    VálaszTörlés
  3. Na, látod- éppen ezért nézek más csatornát, és csak az ottani reklámoknál kapcsolok át, így nem maradok le szinte semmiről...
    :)))

    VálaszTörlés
  4. Zsuzsi, köszi. A lényeg úgyis Pál Dénes nekem. :)
    Almameter (Erzsi) lehet, hogy nekem is sok időt adna, de mivel este van, így igazából a saját időmet áldozom rá, amikor netezek már csak. :)
    Móni, ja, hát igen.. így könnyű, hogy egyszerre több csatornát nézel. :)(de majd azt hiszem én is így fogok tenni)

    VálaszTörlés
  5. Dius, egyébként vasárnap ismétlik a Voice-t az új "tesócsatornán", tudtad? :)

    VálaszTörlés