2013. jan. 17.

Ma

Adtam magamnak még pontosan öt percet, hogy kitaláljak valamit, amiről ma este mesélek nektek. Van pár téma, amivel kapcsolatban van véleményem, de igazából annyira nem fontos, hogy itt is nyomot hagyjon, úgyhogy szerintem ezeket hagyom a csudába. Az időjárásról nem fogok értekezni, mert ez nem az én évszakom. Elismerem, tök szép volt ma, ahogy sűrű, nagy pelyhekben havazott, de csak addig.
Szóval akkor mi legyen? Meséljem el, hogy hány álláshirdetést olvastam ma? Nem hinném, hogy bárkinek is arra van szüksége, hogy ezzel húzzam le. Meg különben sem az a releváns info, hogy mennyit olvastam, hanem hogy hármat is találtam, ahova jelentkezhettem. És ez már nem is olyan rossz hír. :)
De azt elmesélhetem, hogy végre beszéltem ma este valakivel, akivel már ezer éve nem. És jó volt, hogy minden ott folytatódott, ahol abbamaradt. :)
Meg azt is elmesélhetem, hogy ma voltam a körmösnél. Ó, igen, a műköröm-viselet még mindig töretlen, most már több, mint egy éve. Ha nagyon hosszú, akkor azt nehezen viselem, mert nehéz vele a mindennapokban, de most nem hosszú. Meg még fazont is változtattam. (mert Balázs három hónapja mondogatja, hogy szerinte ez jobb lenne, most meg végre hallgattam rá). De ezt a körmöt meg is tudom mutatni, mert kivételesen a telefonommal lefotóztam.
Hát ilyen. Nekem tetszik. :)

6 megjegyzés:

  1. Hú, évek óta szeretnék körmöket, de valahogy nem merek belekezdeni...
    :)

    VálaszTörlés
  2. Bár nekem soha nem volt műkörmöm, de ez nekem is tetszik!:-)
    Néha mostanában kilakkozom a körmöm, olyan seszínűvel, na igen, könnyű annak akinek kamaszlánya van.:-)))) (két óra alatt lekopik, aztán nem találom napokig a körömlakk lemosót....)

    VálaszTörlés
  3. A körmöd igen kedvcsináló :)

    VálaszTörlés
  4. Dius! Tetszik a körmöd nagyon! Én is nagyon szeretnék, de képtelen vagyok időt szakítani rá.... :(

    VálaszTörlés
  5. Móni, hidd el, csak a kezdet nehéz... Annyiféle lehetőség van már, amiket kipróbálhatsz. Nekem a tip+zselé vált be, mert a saját körmöm nagyon karomszerűen nő, így aztán egy idő után a zselé formája is ilyen lesz. A tip pedig ad neki egy szép tartást. :)
    Anikó, a lakkozással kezdődik az ilyesmi. :) Egyszer próbáld ki a lányoddal azt is, hogy egymásnak ragasztotok körmöt (vannak ezek az előregyártottak, azok is tök szépek), az is biztos jó kis csajos program lenne. :))
    Bea, hát hajrá... hozhatod addig a fiúkat hozzám. :)
    Fuvalla, majd nemsokára lesz egy csomó időd,és akkor.... :))

    VálaszTörlés