2012. dec. 6.

Brrr

A mai nap után egészen biztos vagyok benne, hogy soha, egyetlen pillanatra sem fogom tudni megszeretni a telet. Mert én annyit fáztam, hogy már sírni tudtam volna. Pedig... két zokni, egy harisnyanadrág, egy kordnadrág, hosszú ujjú felső, garbó és még egy pulcsi meg egy kardigán is volt rajtam. Mégis... Az életemet mentették meg Balázs és Patrik, hogy ahogy hazaértem,  azonnal mehettem a kádba.
És igenis el vagyok keseredve rajta, hogy még csak december eleje van. Mert még olyan sok van hátra a télből.
Pedig amúgy a Mikulás tök jó fej volt, és hozott mindenkinek ajándékot. Gondolom, jók lehettünk. A fiúk kaptak könyvet, meg peonzát, (a két kicsi csak), csokit, gyümölcsöt. Balázs is kapott egy éppen neki való szaloncukrot, egy dobozzal, én is kaptam egy isteni finom mogyoródarabos svájci csokit. És még a kutyák is jók voltak mifelénk, mert kaptak egy-egy csomag jutalomfalatot.
Úgyhogy mielőtt elalszom, majd a reggelre fogok visszaemlékezni, nem a fagyoskodásra. Főleg mert a takaró alatt jó meleg lesz. :)

12 megjegyzés:

  1. Hideg-hideg, valahogy kibírjuk, de az én amúgy is csöpp autóvezető hozzáértésem most teljesen bedől majd, ha ilyenek maradnak az utak...
    És még csak december van?!
    Tartsunk össze, kérjünk tavaszt:)

    VálaszTörlés
  2. Tegnap reggel első gondolatok közt a következő szerepelt:jajj milyen sokára lesz még tavasz!!!
    Nagyon nem szeretem a telet és nagyon utálom a hideget.:(
    És még hol van a tavasz a jó idő...

    VálaszTörlés
  3. Nekem is kiszívta minden energiámat a tegnapi hideg, úúútálom! Pedig már reménykedtem, hogy az idén elmarad a tél, de sajnos nem. :(

    VálaszTörlés
  4. Mostanra nem irgyellek, ki kell szállni a jó meleg paplan alól. Én szószó....élvezem is a havat meg a hűvöst, néha meg, főleg este úgy fázok, csak a forró fürdőre vágyom én is!
    Annak örülök, hogy mindenki jó volt, így kapott ajándékot!:-)

    VálaszTörlés
  5. Pedig lesz még ennél hidegebb is, gondolom. Úgyhogy szedd össze magad Dius! Kitartás!

    VálaszTörlés
  6. Dius! ma reggel, ahogy fagyoskodva végigbotorkáltam a Kossuth téren, eszembe jutottál... Biztos voltam benne, hogy lesz itt a blogon valami hideg-zsémbelő szöveg! :-)
    Gondolj arra, hogy veled együtt a bacik, a vírusok és a kullancsok is (meg)fagynak. És szerencsére neked van finom meleg paplanod - szerencsére nekik meg nincs!!! :-)

    VálaszTörlés
  7. Hehe, én is gondoltam rád ma reggel, amikor összefagytam oviból hazajövet. De én imádom a decembert az advent miatt, szóval könnyű nekem. ;-)
    Kitartás!

    VálaszTörlés
  8. Nem lehet hogy túlöltöztél? Kell a több réteg, de közte legyen levegő és a keringést se szorítsa el. Tehát nem lehet túl feszes sem és túl sok sem. Épületbe érve pedig az áthűlt ruhákat le kell hámozni (egy réteg kivételével :) ) mert nemhogy át nem melegszik, de őrzi a kinti zimát. Tapasztalat. :))

    VálaszTörlés
  9. Nem lehet hogy túlöltöztél? Kell a több réteg, de közte legyen levegő és a keringést se szorítsa el. Tehát nem lehet túl feszes sem és túl sok sem. Épületbe érve pedig az áthűlt ruhákat le kell hámozni (egy réteg kivételével :) ) mert nemhogy át nem melegszik, de őrzi a kinti zimát. Tapasztalat. :))

    VálaszTörlés
  10. Azzal tisztában vagyok ám, hogy ez még csak a kezdet.
    Abban reménykedtem, hogy az idén megúszom majd azt a bizonyos fagyoskodást, ami egy-egy munkanapot végigkísér. De nem. Van, ami nem változik. (és hogy értsétek, nem kényes és nyavalygós vagyok, 14 fok van... bent)
    De ennyit erről.

    VálaszTörlés
  11. Nahát! Engem miért rakott ki kétszer? Dobd ki az egyiket bátran. :))

    VálaszTörlés
  12. Viszont ha csak 14 fok van, úgy a vásárlók is kevésbé vannak arra ösztönözve, hogy ruhát próbáljanak, nem? És akkor csökken(het) az eladás is.

    VálaszTörlés