2012. dec. 31.

Az utolsó óra

Ami még hátravan ebből az évből. Azt remélem, hogy az elmúlt egy órában sikerült minden kedves blogbarátnál látogatást tennem, és egy-egy jókívánságot is otthagynom.
Mit is mondhatnék még erről az évről? Itt áll már 366 bejegyzés (és ezzel a maival együtt 367 lett), még több is, mint ahány nap volt az évben. Ezekben mindent elmondtam, amit érdemes volt tudni menet közben. Amit nem, arról meg már utólag nagyon kár lenne bármit is mondani.
Azt gondoltam, hogy a mai nap nagyon nem lesz jó nekem. Mert azért csak-csak motoszkál bennem, hogy holnaptól munkanélküli leszek. De ott egye meg a fene, ha hagyom magam. Hiszen "emelt fővel fővel veszteni, és merészen győzni"... ez van ott a címsorban is. Ehhez fogom tartani magam, még akkor is, ha ez nem a legkönnyebb dolog a világon. Ez nem azt jelenti, hogy örömtáncot járok, amiért így alakult, de azt jelenti, hogy nem adom fel. Ami azért jól hangzik, nem?

De akkor még az idén szeretnék kívánni azoknak, akik közel állnak hozzám, de nem tudok nekik a blogoldalukon jó kívánságot hagyni.
Balázsnak, aki a legeslegkedvesebb a számomra, hogy a következő évben is legyen minimum ugyanilyen, mint az idén. Legyen továbbra is nagyon sikeres a munkájában, és szeressen akkor is, amikor nem olyan könnyű ez.
Eszternek, aki az elképzelhető legjobb barát a világon, hogy a következő évben a munkája szerezzen neki sokkal nagyobb megelégedettséget, mint eddig. Minden másban pedig maradjon ilyen, amilyen most, mert ez így pont jó.
Csabának, aki a sógorom, és a sógoraim közül a kedvesebbik, hogy a következő évben legyen sokkal kevesebb egészségügyi problémája, az év eleji műtétből nagyon hamar épüljön fel. És kívánnék még neki egy nagyon kedves valakit, aki mellette áll, ahogy mellettem az öccse. :)
Patriknak, hogy jobban ne hagyjon rajta nyomot a kamaszkor semmilyen értelemben. És kívánom, hogy jöjjön rá, mi is az, amit a legjobban szeret, hogy majd könnyű legyen a pályaválasztás a maga idejében.
Eriknek, hogy egy egészen picit vegye komolyabban a feladatait, és legyen biztosabb magában, hogy ne számítson, mit gondolnak róla mások.
Rolandnak, hogy maradjon mindig ilyen kis szeretetgombóc, de kicsit jobban nőjön fel a feladataihoz, mert nem minden helyzetben elég a bűbáj, amivel rendelkezik.

Magamnak azt kívánom, hogy legyen elég erőm kitartani, hogy megtaláljam azt a munkát, vagy feladatot, ami rám vár.

Nektek pedig, mindenkinek kívánom, hogy minden álmotok váljon valóra, minden kívánság, és fogadalom, ami ma éjfélkor születik, legyen majd valóság. És legyen elég türelmetek hozzám jövőre is. Mert csak ennek az évnek lett vége most. Egy perc múlva minden kezdődik újra...

11 megjegyzés:

  1. Szia Dius!

    Köszönöm a nekem is szóló jókívánságokat, remélem így lesz. Nektek pedig legyen nagyon jó, boldog, békés, munkában, szeretetben, ötösökben, piros pontokban, szuper munkalehetőségekben, kutyázásokban, szép pillanatokban, egészségben, boldogságban és könnyű reggeli felébredésekben stb. stb. gazdag évetek.
    puszillak: Zsuzsi

    VálaszTörlés
  2. Drága Dius, igazából azt gondolom, legyen hit, remény, szeretet, na meg egészség és jó szerencse. Amúgy meg aludjanak el itt a büdös kölkök.

    VálaszTörlés
  3. BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK!

    VálaszTörlés
  4. Drága Dius!
    Köszönöm kedves üzenetedet! és kívánok neked egy könnyebb, felhőtlenebb új évet!!! A családod meg maradjon olyan, mint eddig, és akkor gond nem lehet!!!
    Szeretettel:
    Szilvi

    VálaszTörlés
  5. Kívánok neked és szeretteidnek mindent, amit te itt felsoroltál. És sok sikert az egyszem fogadalmadhoz :) Nekem idén semmi nem fér bele. Battery low vagyok, biztos mert kimaradt ez a feltöltődött energiás két ünnep köze :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönjük, és mi is, én is Neked! konkrétan mindenképpen egy jó munkát először is, aztán meg vidámságot, örömet, felhőtlenséget az új évre!

    VálaszTörlés
  7. Kívánom, hogy pont úgy, pont akkor, pont annyi, .... legyen ahogy szeretnéd!

    VálaszTörlés
  8. Egészségben gazdag boldog újévet kívánok nektek, no és persze minden jót, hogy vágyaid beteljesülhessenek...
    :D

    VálaszTörlés
  9. Jól megkésve, de azért nem kevésbé őszintén kívánom, hogy Boldog új évet! ♥

    VálaszTörlés