2012. nov. 7.

Lecseréltem...

Nem vagyok meggyőződve róla, hogy amit most itt találtok, az hosszú ideig így is marad, de tettem egy lépést végre afelé, hogy már ne a tavaszi blogsablon virítson itt. Bár az lenne aktuális.
A sablon maga tetszik, de a benne lévő betűtípussal nem vagyok éppen megelégedve, meg van egy pár dolog, ami nem teljesen olyan, amilyennek szeretném.
De majd meglátjuk, meddig marad. Addig véleményezhetitek nyugodtan. Őszintén. Lehet azt mondani, hogy "na neeeee", mert nem sértődök meg.
És egy kérdés: hol kell azt beállítani, hogy a kommenteknél megjelenjen a válasz gomb, amit olyan sokaknál láttam már?

Mára ennyi, mert belefáradtam ebbe a nagy átalakításba. Meg amúgy is. Legkisebb "gyerekünket", akinek négy lába van, ma megint orvoshoz vittük. Ezúttal a füle van begyulladva. Még ilyet... tisztára, mint a gyerekek, de tényleg.

13 megjegyzés:

  1. Biztos, hogy blogspotos blogokban láttad a válasz-gombot? Mert én most megnéztem a saját blogom beállítássit, de nem találtam ilyen lehetőséget (aztán persze lehet, hogy mégis van, nem tudom).
    Ami pedig az új dizájnt illeti, hát... ha nem is a "na neee" kategória, de nekem nem tetszik, hogy a bejegyzések szövege elvész a háttér mintája és színe miatt.

    VálaszTörlés
  2. Érdekes mindenképpen.
    A válasz lehetőség nekem egyszerűen ott van, nem állítottam.
    És de szeretném én is, ha végre normálisan nézne ki az oldalam!!!

    VálaszTörlés
  3. Igaz, hogy korán van és még nem nyíltak ki rendesen a szemeim, de nehezen olvasható. Egyébként örülök, hogyha csak ilyen formában is, de "kokettálsz" a téllel!!

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon bejön ez az új sablon!
    :)

    A választ nem állítottam, magától jött mikor új (gyári) sablonok közül választottam...

    VálaszTörlés
  5. Nekem is magától jött a válasz lehetőség.
    A sablon, nagyon, de nagyon tetszik, csak kicsit a betűk vesznek el benne...

    VálaszTörlés
  6. kicsit sötét nekem meg nehezen olvasható, de én már csak egy ilyen nehezen barátkozik az újjal típusú öreglány vagyok. :)))

    a válasz gomb, pedig az újabb gyári sablonok hozadéka. (a régimben nekem is volt, de ebbe az "új" 2009-es modellbe még nincs benne ez az opció)

    VálaszTörlés
  7. Dius, ha nem akarnám elolvasni, csak nézegetném...akkor gyönyörű. De én olvasni (is) szeretlek....azt meg sajnos elég nehezen lehet ebben a formában:-((( (konkrétan majd kiesett a szemem, bocs)

    VálaszTörlés
  8. Nekem sem nagyon tetszik(bocsiiiii),olyan sötét!:(
    Jobbulást a (kis)fiadnak!!!!

    VálaszTörlés
  9. Nekem is nehezen olvasható kicsit. A válasz lehetőség szerintem is sablon függő.

    VálaszTörlés
  10. Sok újat nem tudok írni, én is azt szeretem, ha a post háttere tiszta és ezáltal könnyen olvasható a szöveg. De lehet, hogy csak bogaras vagyok és rugalmatlan. :)) Üdv. Poppy

    VálaszTörlés
  11. Nem sem nagyon jön be :(
    Sötét és apróbetűs, és sűrű soros.

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm az őszinteséget, intézkedtem. :)
    A válasz-gomb pedig akkor nálam hiánycikk lesz továbbra is. :)
    De dolgozni fogok az ügyön.. :)

    VálaszTörlés
  13. Hozzám közelebb állt a régi tulipános, ez olyan misztikus :)

    Igen, blogspotos blogokban van a válasz gomb, a megjegyzések beállításainál az egyik verzióba tartozik... csak nem ugrik be, hogy melyikhez, próbáld ki! Akkor nem ugrik fel így külön ablak a megjegyzésnek, mint Nálad, hanem a bejegyzés alatt van.

    VálaszTörlés