2012. nov. 23.

Fájós

A csontjaim fájása után ma már a torkom is rákezdte. És a fejem is sokadik hete már. Van úgy, hogy fel sem tűnik már, még nekem sem, nemhogy másnak, annyira állandó lett. Most, hogy a torkom is fáj, gyakorlatilag sikerült az egész fejemet egy nagy fájó valamivé tennie, úgyhogy most ezt eléggé észreveszem.
De van ennek tök jó oldala. Mert amíg fizikai fájdalmai vannak az embernek, nem boncolgatja a lelki nyavalyáit, mert nem tud odafigyelni.
Mire meg majd elmúlik a fizikai, már kár is lesz belemenni a lelkiekbe, mert ha már addig megvoltunk nélküle, akkor ezután is megleszünk, nemde?
Mindenesetre most jól jön a hétvége, jelen pillanatban azt fontolgatom, az ágyból sem teszem ki a lábam. :D Nem így lesz, az tuti, de jól hangzik.

Ja, és nem aludtam el a voice-on. Cserében potyogtak a könnyeim. Majd máskor is leírok ilyeneket, hogy gyorsan megváltozzon.
Akár kezdhetjük is azzal, hogy mekkora gáz már,
hogy sosem nyerek a lottón egy csomó pénzt,
hogy sosem voltam 50 kiló alatt,
hogy mindig fáj valamim.

Majd beszámolok a hatásról. Szerencse, hogy blogot írni torokfájósan is lehet. Még ha a hangom elmegy, az sem tűnik majd fel senkinek.

4 megjegyzés:

  1. Dius, vigasztaljon, hogy valójában voltál már 50 kg alatt, ha jól belegondolsz :-D
    Szép, fejfájásmentes napot kívánok neked!

    VálaszTörlés
  2. Ó, ó...Jobbulást!
    De az írásod nagyon jó volt én 50 kiló alatt talán 8.-os korom előtt voltam, lotton sose nyerek (én fel sem adnám)És a mindig fáj valami...na igen menekülés a lelki dolgok elől, de ha nem így lenne nagyon rossz lenne.:-)
    Én is sírtam este a két fiatalon, de szerintem jó döntés volt. Csak még úgy hallottam volna a lány hangját, olyan szép volt!
    Remélem azért lesz nagy pihenés Neked..

    VálaszTörlés
  3. Jobbulást (most olvastalak, az e-mailben azért nem írtam). Pál Dénes hangjába és szemébe szerelmes lettem :-O (mondjuk amúgy is abszolút toplistás nálam ez a szám)

    VálaszTörlés
  4. SW, hát igen, tényleg voltam, olyan hatodikos lehettem még...
    Anikó, bölcs döntés volt Misitől tényleg. Hát valójában végiglógtam a mai napot, mert persze a fejfájást nem úsztam meg.
    Eszter köszi, a torkom már sokkal jobb. (és most sikeresen eszembe jutott, hogy elfelejtettem válaszolni neked ma)
    Pál Dénes hangja nekem is bejön. A szemétől viszont inkább borzongtam, nem jó értelemben. :)

    VálaszTörlés