2012. okt. 5.

Végre ma van

Az egy dolog, hogy nem teljesen tiszta előttem a kép, hogy mikor volt a héten szerda és csütörtök, de nem baj. Majd visszaolvasom a blogomban, hogy tényleg volt. :) A lényeg, hogy minden bizonnyal megvolt az összes hétköznap már, mert ma végre-valahára péntek van.
Azt mondják, mostanában az utolsó ilyen szép péntekünk volt, mint ez a mai, de én remélem, hogy még módosítani fognak a véleményükön. Ez így pont jó, mint ma volt. Jó, hát én még mindig simán bevállalnám a kánikulát, de nagyon rendes vagyok, és beérem ezzel is, mert ezt az időjárást sokkal többen szeretitek.
Szokás szerint péntekre már rettenetesen fáradt mindenki, ez a reggeli ébredésekből is kitűnik, valahogy mindig nehezebb felébredni, ahogy telnek a napok. Meg abból is, hogy mindenki csak kókadozik, vagy kötözködik, vagy épp csendesen néz ki a fejéből.
A péntek délutánt azért feldobtuk egy családi Burger Kingezéssel, amiért ma kőkemény 25 ft-ot fizettünk. :D A többit odaadtuk supershop pontban. :) Most majd megint gyűjtögetjük egy ideig,és amikor újra összegyűlik egy errevaló összeg, akkor megint elköltjük.
A hétvégén pedig jönnek a szokásos itthoni teendők, mosás, főzés, stb. Roland holnap szülinapi buliba megy, mi meg a két nagyobb fiúval cukrászdába délután. Csak hogy mindenkinek jó is legyen. :)
Az meg egy csúcs érzés, hogy holnap reggel nem hatkor kell kelni. :) Az már egy jó kezdet lesz, akárhogy is alakul a többi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése