2012. szept. 14.

Végre..

Az a helyzet, hogy mire ma megérkezett a péntek, már majdnem a kapuban vártam. Annyira elfáradtam a héten, hogy tegnap és ma többször is szó szerint forgott velem a világ. Így aztán meg is ígértem magamnak, hogy ha túlélem még a mai napot is, akkor megérdemlek egy csokit. De elfelejtettem venni, úgyhogy majd holnap behajtom magamon. De lehet, hogy inkább forró csokit fogok inni, ha esetleg még holnap is így fogok fázni, mint ma.
Nem mondhatom, hogy unalmas hétköznapok vannak mögöttünk, sőt. Egyes izgalmakat igazán szívesen kihagytam volna, de már mindegy. És amúgy is még mindig azért hálálkodom a zsiványok védőszentjének, hogy nem lett abból a fáról lezúgásból nagyobb baj. Az, hogy azóta is (a tegnapot kivéve) minden nap a sebészeten dekkolunk kötözés céljából, mellékes már. Egyébként látva minden nap a "megvarrott" részt, szemmel láthatóan is szépült, bár a ragtapasz nagyon kikezdte a bőrét már, és mára lett kék-lila-sárga ott, ahol megütötte. De nem sietünk sehova, van idő meggyógyulni.
Patrik is itthon van szerda óta, szedi az antibiotikumot, és majdnem csak semmit nem javult, mert még ma is arra panaszkodott, hogy fája torka. Mondjuk legalább a füle alakulóban van, de lehet, hogy ez is inkább a lámpázásnak köszönhető, mint a Cefzilnek.
Erik is meg van fázva kicsit, igen érdekes hangja van, de ő jól bírja a strapát. A héten búcsút is vettünk az emelt szintű magyar tanulástól, mert több negatív tapasztalással járt egy hét alatt, mint amennyi előnyt ki lehet belőle sajtolni. Annak meg nem sok értelme van.
És Balázs is megfázott, tegnap óta igencsak odavan, fáj a torka, fújja az orrát, és rossz a közérzete is.
Én még bírom. Én vagyok az a bizonyos legény a gáton. Akarom mondani leány. Vagy már az sem... de mindegy.

A mondatos dolog pedig fejben készül már, nincs elfelejtve. :)

3 megjegyzés:

  1. Pihenős hétvégét! Gyógyulással :)

    VálaszTörlés
  2. Nem csodálom, hogy ezen a héten így kifáradtál. Gondolom, főleg lelkileg! Mindenkinek jobbulást, gyógyulást és jó együttlétet! :-)

    VálaszTörlés
  3. Júlia, Dominika, köszi. :)
    Dominika, ez most minden téren sikerült. Fogytam összesen három kilót a héten, ez azt hiszem, sok mindent elárul. :)

    VálaszTörlés