2012. szept. 24.

Idő...idő..

Mindig hatalmas bűntudatom van olyankor, amikor még csak olvasni sem jutok el normálisan mindenkihez, akihez szeretnék, nemhogy még hozzá is szóljak valamihez. Úgyhogy ezen a problémán is dolgozom. Még nem tudom, mi lesz a megoldás, bár erősen hajlok arra, hogy mégiscsak kérvényezni fogom, hogy legalább nekem ne 24 órából álljon a nap, hanem mondjuk 28-ból. Azzal a plusz négy órával már jutna olyan dolgokra is időm, mint
-blogolvasás
-bloghozzászólások írása
-a szerkények rendberakása
-a pókhálók eltüntetése
-a konyhaszekrény tetejének letörlése
-süti sütés
-a gépen fellelhető összes fénykép átnézése, és végre valahára rendszerezése

De bevallom, hosszú távon ebben rettenetesen kimerülnék. Valahogy úgy, mint most már. Minden porcikám szabadságra akar jönni, de persze nem lehet. És nem is tudom, lehet e majd az őszi szünetben legalább. De majd meglátjuk. Ha nem, akkor is túlélem, nyilván, csak jó lenne valamikor. Meg ideje is lenne. Ugyan kicsit hülyén érzem magam tőle, de az lenne a legjobb, ha legalább két olyan nap is jutna majd a szabadságos mókából, amikor egyetlen gyerekem sem lesz itthon. Mert legyenek bármilyen önállóak, meg jófejek, meg persze imádom őket, és nagyon üres nélkülük a lakás, de néha rendesen az agyamra mennek azzal, hogy mindig beszélnek, akarom mondani vitáznak.

Ja, és előre mondom: harminc fokot ígérnek szerdától. Tessék szépen örülni. Mindenkinek. :) Jóóó?

8 megjegyzés:

  1. :), csak egy mosoly, de szívből. A lényegre mindig akad idő, ne búsulj! Ami meg a szabadságot illeti, én szurkolok, hogy meglegyen!

    VálaszTörlés
  2. Ha ezt a 28 órát el tudod valahogy intézni, akkor intézzél már nekem is légyszi! Egyébként pont ugyanezekkel vagyok elmaradva én is:)

    VálaszTörlés
  3. Jelentem, igenis, én örülök a 30 foknak! :)

    VálaszTörlés
  4. Amikor olvastam a címet, ez jutott eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=ln7sm_KvjDA
    :)

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Dius, eddig is mindig nagyon örültem a hozzámszólásaidnak, e poszt után azonban még jobban értékelek minden mondatot! :-)

    Én egyébként nem szeretném, ha 28 órából állna egy nap, néha ezt a 24-et sem tudom megfelelően koordinálni, és félek, ha 4 órával hosszabb lenne egy nap, akkor az a 4 óra sem feltöltődéssel telne, hanem "robottal". Legalábbis ahogy magam ismerem.
    A melegnek meg én is örülök, bár a fejem tiltakozik fejfájás formájában, viszont még mindig nem kell fűteni, ami felülírja a fejfájás okozta kellemetlen érzésemet.

    VálaszTörlés
  7. Júlia, köszi. A mosolyt is, meg a drukkolást is.
    Bea, feltétlenül intézem neked is, ha sikerül.
    Ági, azt sejtettem, hogy Te is örülsz. :)
    Erika, nagyon szép. :)
    Anikó, helyes. :)
    Dominika, akkor Téged kihagyunk a plusz négy órás dologból. Bár.. ha kötelezően lazításra lenne, talán fontolóra vennéd, nem? Remélem a fejed már jól van.

    VálaszTörlés