2012. aug. 30.

Telihold

Régebben jókat röhögtem azokon, akik már a telihold érkezése előtt szűköltek, hogy jajj, ne már, most majd nem tudnak aludni, meg ilyenek. Mostanában nem röhögök, és magamban százszor is bocsánatot kértem már minden ilyen gondolatom miatt. Az alvással nincs gondom továbbra sem, de ez most már a sokadik olyan holdtölte, ami éppen a lehető legrosszabbkor érkezik, ráadásul még társul hozzá valami érkező hidegfront is szerintem. Ennek megfelelően ma olyan vagyok, mint a lekvár... Minden izmom külön fáj, a fejem is már második napja.
De az összes tankönyv be van csomagolva, és a könyvtárban is voltunk ma. Roli vagdosós tankönyvének kicsit több, mint az egyharmada kész van, majd belehúzok, hogy teljesen kész legyen.
A legjobb hírem viszont, hogy holnap péntek van. Igaz, hogy esőt ígérnek hétvégére, de nem baj. Úgyis Forma 1 lesz. :D

6 megjegyzés:

  1. Te figyi, a vagdosóst elvileg a gyerekenk kell, mindig egy kicsit, h fejlődjön a finommotorika, meg hogy minél több irányból rögzüjenek a szótagok. És utána beragasztja... és akkor nincs ezer fecni

    VálaszTörlés
  2. Ó jajj, én egy hete lépek át naponta többször a könyveken és csaknem csomagoltam be :) A hétvégén már nem is fogom :)) Nem fog esni az eső a hétvégén! Ha lehetne mantrázza már ezt mindenki el ötször, mert nekem nagyon fontos lenne.... Ha eddig nem esett három napot bírjon már ki. Köszönöm. ?)

    VálaszTörlés
  3. Éppen most írtam Kékmadárnak,hogy telihold van,merthogy nagyon aktív napja volt tegnap.:) Hat ránk.
    Mágika: ne haragudj, de nálunk annyira kellene az eső,mint egy falat kenyér.Majd az égiek eldöntik....

    VálaszTörlés
  4. Rám mostanában nagyon rosszul hat a telihold. álmatlanság, zaklatottság, fáj mindenem. a lányom is rosszul alszik, jobbra balra dobálja magát álmában.

    VálaszTörlés
  5. íme a holdvarázslat, h végre jól aludjunk .)http://www.youtube.com/watch?v=KK2XnLqCR80

    VálaszTörlés
  6. A vagdosóst nálunk mindhárom gyereknél külön borítékolva kérték beküldeni, és borítékonként használják fel.
    Mágika, rajtam nem múlik, én mantrázom neked. Locsolok én akármeddig is. :)
    Mammka, hát de jó annak, akit a telihold tud aktivizálni. :)
    Superwoman,sajnálom, remélem hamar elmúlik ez nálatok.

    VálaszTörlés