2012. júl. 3.

A semmiről

Merthogy ma nem történt semmi. És nem gondolkodtam semmiről. Ilyen ritkán van, de most ez így alakult. Végre, lélegeznek fel azok, akik még annál is többet kapnak a gondolataimból, mint azok, akik csak olvassák... :) Estére viszont azért elfárasztott ez a semmi is, és most itt ülök zsibbadtan, ásítozva.
Mondjuk eltöltöttem úgy két órát, hogy azt hittem, ma a gyerekeim kint alszanak a kertben. De aztán előbb Rolandot kísérte be Erik, aki elmondása szerint "félt és hiányzott neki a benti lét", majd egy fél órával később Eriket kísérte be Patrik, aki szimplán csak félt. Aztán Patrik még visszament, de küldtem neki egy sms-t (a kert végébe, na, azért ez ám a nemsemmi), hogy jöjjön be nyugodtan, nem ciki bejönni. Így aztán ő is bejött. Mindegy, megpróbálták. :) Én meg sem próbáltam volna. :D
Főleg azok után, hogy múlt héten többször is találkám volt éjnek évadján Sün Aladárral (vagy valamelyik tesójával), aki, ha nem tudnátok, egy kifejezetten hangos állat. Vagyis nem is ő, mert ő viszonylag csendben lapult összegömbölyödve.... a kutyaházak mellett. Két felbőszült francia bulldog pedig teljesen értetlenül nézte és ugatta, szaglászták, el nem tudták képzelni, mi a fene ez a szúrós izé, aminek szaga van? :D Na mondjuk akkor nem volt ez annyira vicces, amikor fél tizenkettőkor kellett kimenni a Sünit jobb belátásra bírni, és felkérni a távozásra a kutyák lakhelyétől. Akkor Balázs még a tenyerén hordozta hátra a kertbe, ahol a feltételezett lakhelye van. Másnap újra megérkezett, kicsit később ugyan, fél egykor, és már volt annyi esze, hogy ne menjen be a kutyákhoz, de annyi még nem, hogy a kerítés közelébe sem... Freddy vinnyogott, ugatott, és próbálta a kerítést is átugrani, hogy azt a szagos valamit megkaparintsa... én meg noszogattam Sün komát, hogy igyekezzen már hazafelé, mert egyrészt álmos vagyok, másrészt felverik az egész környéket  ők ketten. :) De persze ő minden ugatásnál összegömbölyödött ijedtében... úgyhogy elég lassan haladtunk.
Azóta nem jött, lehet, hogy egy életre sokkolta az akkori élmény..
Mindegy, szóval nem szívesen aludnék ott a kert végében, ahol sünök járkálnak.. finnyás is vagyok, meg beszari is..
Na és még mielőtt elaludnék, elmondom a nap jó hírét. Holnaptól szabin vagyunk. Balázs is, én is. Egészen jövő hét péntekig. Sállállálá... :)

3 megjegyzés:

  1. Ez neked semmi???
    Ez már valami!
    :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó fejek a fiaid! Mi is tervezzük, hogy ha nagyobbak lesznek, kipróbálhatják az udvaron, sátorban alvást...
    És a süni pedig...
    Élvezzétek ki a szabadságot!!! :-)))

    VálaszTörlés
  3. Móni :D
    Dominika, azért még ma is emlegették.. de ma már nem vágytak kipróbálni. Nem baj.. :)

    VálaszTörlés