2012. júl. 18.

Lássuk a ruhát!

De előtte még szeretném pótolni egy tegnapi elmaradásomat. Még mikor elkezdtem a bejegyzést írni, akkor eszemben volt, hogy mindenképpen üdvözöljem Júliát, aki az ötvenedik rendszeres olvasóm lett. Nagy örömet szerzett azzal, hogy ő is feliratkozott, meg voltam róla győződve ugyanis, hogy kizárt, hogy ötvenen legyetek. Kedves Júlia, remélem jól fogod érezni magad nálam, és nem fog elriasztani az sem, hogy néha kíméletlenül őszintén nyavalygok, vagy épp túl őszintén írom le az érzéseimet.
De ezen túl ma már túl is lépték az ötvenet, Mágikának  köszönhetően, aki szintén érdemesnek talált arra, hogy rendszeres időközönként részt vegyen az életemben, és beengedjen a sajátjába is. :)
Na persze... nem lettek volna ők az ötvenedikek, vagy az ötvenegyedikek, ha nincs előttük ennyi mindenki. :)
Mással most nem tudom meghálálni ezt, mint azzal, hogy sok-sok vacillálás után végül mégis megmutatom a ruhát. Ráadásul magamon. Két napja vajúdok a kérdésen, hogy vállalható e. A fotó magamról, természetesen. El sem készült amúgy, csak ma délután, mert nagyon nem voltam biztos a ruhában sem, meg magamban sem. Meg hogy akarom e? Meg úgy egyáltalán..
Az, hogy végül megveszem e, még mindig nem száz százalékosan eldöntött tény, mert attól is függ, végül milyen idővel örvendeztet meg minket a szombati nap. Ha rossz idő lesz, biztosan visszaviszem. :D
De azért addig is megmutatom, mert érdekel, hogy akkor mit is gondoltok.
Kell nekem?
Vagy akkor is vigyem vissza, ha hét ágra süt a nap szombaton?


Én bevállaltam.. megmutattam... most akkor Ti jöttök.
(ortopédusoknak nem ér hozzászólni, és elmondani, hogy szörnyen púpos vagyok)

20 megjegyzés:

 1. :-))))
  Nagyon köszi a képeket!
  Vedd meg! Főleg, ha jól érzed magad benne!
  Szóval vedd meg! :-)))
  És gratula az 51hez!!! :-)

  VálaszTörlés
 2. Előbb néztem meg az előző megjegyzéseket, mint elolvastam ez utóbbi bejegyzést. Köszönöm a felemlítést, megtisztelő.
  Ami a ruhát illeti, most , hogy ez megvan( nagyon csini), már csak azt kellene megtudnom, hogy ha legyúrjuk a 750 km-t és hazaérünk, én ugyan mit veszek föl a szombati esküvőre. Arra, persze, amire mi vagyunk hivatalosak:))
  Üdv, és minden jót, Júlia.

  VálaszTörlés
 3. :) Én itt voltam eddig is, csak elfelejtettem a követést beállítani. A szabadság viszont rengeteg fontos dologra teremt időt :)
  Állati dögös a ruha, ha jó idő lesz vedd meg! Ha nem lesz jó idő, de van egy színben passzoló blézered akkor is vedd meg. Az esküvőkön amúgy is mindig melege van az ember lányának :)

  VálaszTörlés
 4. Vedd meg, vedd meg, szééép! :)))

  VálaszTörlés
 5. Vedd meg, vedd meg, szééép! :)))

  VálaszTörlés
 6. Jó ez a ruci és nagyon jól is áll!! (És most nem illendő dolgot mondok, dehát én is egy őszinte ember vagyok, mint Te.) Ha van rávaló és nem sajnálod rá, akkor nem kérdés, hogy meg kell venni!
  Ja, és még egy fonto: én is rendszeres olvasód vagyok csak nem regisztráltam még magam.

  VálaszTörlés
 7. Diuskám! Nagyon csini vagy benne, ha számít egy idősebb véleménye is! Nekem mindenképpen tetszik, , tetszel benne,helyes vagy, fiatal vagy, jól áll!
  Puszillak!:)

  VálaszTörlés
 8. Húúúú Dius,nagyon jól nézel ki!!!Jól áll a ruha!!!
  Javaslatom:VEDD MEG!!!:D

  VálaszTörlés
 9. Nagyon csinos!!!!!És nincsen pocakod egy pici se!-én most irigy vagyok,nagyon irigy.:)))))
  Tavaly volt októberben egy esküvő,közeli családtagnak. Néztem egy ruhát,kinéztem.Amit először szerettem volna,az nem volt a méretemben,így egy másikat nézegettem,de igazán a színe nem volt az a nagyon vonzó.( a diplomaosztós lenvászonruha).Én sem egy olcsó boltban jártam.És hasonlóan ilyen idő volt: vagy nagyon meleg volt várható,vagy hűvös.
  Felpróbáltam a ruhát és elképedtem,mert ilyet én még nem tapasztaltam,hogy egy fazon ENNYIRE rám passzoljon: eltakarja azt,amit kell,szóval tökéletes,így megvettem.
  Aztán jó hideg lett az esküvő napjára,így a ruha maradt otthon a fogason egy télen,tavaszon át.DE : most a diplomaosztón annyira jó volt,hogy van mit felvennem,ami alkalomhoz illő.
  Na!szóval hideg lesz most hétvégén.DE: mivel gondolom,hogy zárt helyen lesztek,akkor veszel rá egy blézert,vagy stólát és kész -passz!!!!

  VálaszTörlés
 10. Dius! Szerintem csinos, friss és divatos! Csak egyvalami: nem a kiegészítő stóla vagy blézer lesz a lényeg, hanem az, hogy vegyél fel magadra egy nagy adag önbizalmat is!!!! Mert egy dögös nő néz ránk a képeken - nagyon hitetlen, bizonytalan, önbizalom-hiányos fejjel!
  Úgyhogy: kihúzni magadat és úgy pislogni, mint aki tudja és érzi, hogy most tetszik!!!
  Puszi,
  Szilvi

  VálaszTörlés
 11. Sztem se vidd vissza, a ruha jo es jol is all, csinos vagy benne :)
  Vegyel hozza kalapot is :)

  VálaszTörlés
 12. Csatlakozom az előttem szólókhoz. Csinos a ruha is, te is benne. Vedd meg!:)

  VálaszTörlés
 13. Nagyon egyetértek Szityával!!!
  Mindent leírt, ami bennem megfogalmazódott.
  De azért némi ismétlés nem árt: Csinos vagy, Dius és a ruha is klassz!

  VálaszTörlés
 14. Miért is kell magadat rejtegetni meg mentegetőzni, hmm? :) Nagyon csini vagy, a ruhád is csini, én már látom egy kis horgolt boleróval :) És púpos se vagy, meg semmi ilyesmi :)

  VálaszTörlés
 15. látod-látod...már ezért a sok biztató, kedves szóért érdemes volt feltenned a képet :-*

  VálaszTörlés
 16. Nagyon csini a ruci, és nagyon jól áll!
  Tessék megvenni!
  És ahogy már írták előttem egy nagy adag önbizalmat is hozzá, mert szuperül nézel ki benne:)

  VálaszTörlés
 17. a ruha gyönyörű és nagyvilági, így hát tessen eképpen viselni is, tartással-méltósággal, mert jól áll! :)

  VálaszTörlés
 18. Ööööö.... ennyi dicsérettől egészen zavarba jöttem. A képen is ez a zavartság látszik, teljesen tudatában voltam, hogy hova készül, és tökéletesen bizonytalan voltam abban, hogy megmutassam e. :) Úgy egyébként (vannak itt olyan kommentelők, akik ismernek engem a mindennapokban, akik majd megerősítik, vagy megcáfolják) sokkal nagyobb önbizalommal rendelkezem, mint ami látszik.
  A ruha itt van, a bolero érkezik hozzám postán (Eszter jóvoltából), úgyhogy most már akármi lesz is... :)))
  Köszönöm mindenkinek a dicsérő, lelkesítő szavakat.
  És még valami: Eszter, igazad volt. :-*

  VálaszTörlés
 19. Wooow!!
  nagyon jó ez a ruci, és rajtad is nagyon csinosan áll :) :)

  VálaszTörlés
 20. Néha kell egy ruha, ami annyira más. Amit szinte sehova nem lehet felvenni, csak nagy alkalomra, ami nem egy a sok barna árnyalat közül, hogy minden passzojon mindennel. reméélem most benne mulastz

  VálaszTörlés