2012. júl. 16.

Elég...

Remélem most már lehűltetek, kiszellőztettetek, miegymás, mert én holnap reggeltől igen erősen szorgalmazni fogom, hogy ide vissza a nyarat nekem. Nem kell kánikula, elég a harminc fok is, de ez, ami ma reggel volt, ezt kikérem magamnak így, júliusban. Ráadásul eddig olyan jól viseltem a frontokat is, még büszke is voltam magamra, hogy na, körülöttem mindenkit jobban megviselt ezúttal, mint engem. De ma estére nálam is tetőzött a szél, meg a hideg, meg gondolom még a hétfő is, szóval, kissé szédülős állapotban mondom, hogy elég ebből a korai őszből. Fázni fázhatunk még eleget, melegünk meg csak ebben a pár hónapban lehet.
Áááá, mindegy, mert úgyis hiába mondom én, többen vagytok, akik ezért a hülye időért imádkoztatok.

A munkanap eltelt, jobb volt, mint vártam. És ennyi elég is erről.. :D
Elkövettem ma egy óriási hibát. Ritkán követek el ilyet, még akkor is, ha ruhák között dolgozom. A hétvégi lagziba menéshez természetesen egyetlen rongyom sincs, és amúgy is kb. két hónapja szemezek ezzel a ruhával, úgyhogy ma hazahoztam felpróbálni. És ó, jajj, nekem, pont jó. És nagyon tetszik magamon is. Úgyhogy most itt várja, hogy hogy döntök. Fájni fog a szívem érte, ha nem veszem meg, az már biztos.De elég drága... még akkor is az marad, ha élek a kedvezményemmel.  Ezért nem szoktam semmit felpróbálni, főleg nem hazahozni. De úgy látszik, kijöttem a gyakorlatból e téren is.

Majd megálmodom...

9 megjegyzés:

  1. Felvidit ha elarulom, h iden meg nem volt 25 foknal tobb es azt sem tobb mint par napig egyben? Mar nem is emlekszem miota esik tobbekevesbe egyfolytaban, ma a max homerseklet 15 fok volt, holnapra kitoro orommel ogert a meteorologus 21 fokot. Kis esovel persze. Kutyat csak esokabatban, gumicsizmaban szabad kivinni, minden seta utan komoly torolgetes, parnaponta full furdetes, olyan sarosak.
    Mar nem is nyigok, minek, ez a nyar ilyen, pocsek. 10 eve elek itt (London), ez eddig a legvacakabb nyar. En irigylem azt a kis lehulest toletek, puloverben ulok es csak azert nem megy a futes, mert kikapcsoltam, juliusban nem futunk es kesz.

    VálaszTörlés
  2. Ja es ma vettem egy szaritogepet, telen a futes segit szaritani, nyaron a napocska, de most egyik sincs, egy hetig szarad egy mosas, haromra van helyem bent teregetni, ennel csak tobb holmink van. Eddig ellenalltam, de muszaj :(

    VálaszTörlés
  3. Kiegyezhetünk abban, hogy a 30 fok a napon legyen és ne a meteorológusok mérjék?:)

    VálaszTörlés
  4. Az már tényleg elég ciki, hogy ismét előkerültek a hosszú ujjú ruhák...

    Ruha ügyben, kíváncsi vagyok a döntésedre!
    :)))

    VálaszTörlés
  5. Dius, pár nap és megint melegebb lesz! :-)
    A ruhára én is kíváncsi vagyok! Képet!!!

    VálaszTörlés
  6. Csatlakozom Dominikához: képet kérek én is!majd mi eldöntjük,hogy :Vedd meg!!!!
    Nekem 1-2 drága ruhám van életem alkonya felé:),de már nem bánom,mert így van mit felhúzni a jeles napokon.

    VálaszTörlés
  7. Zsuzsi, dehogy vidít fel.. sőt, elképzeltem, elborzadtam. Remélhetőleg az augusztus majd nálatok is jobb lesz. Milyen kutyátok van?

    Erika, természetesen kiegyezhetünk. :) Nekem úgy is tökéletes.

    Móni,épp az időjárástól teszem függővé a ruhakérdést. :D

    Dominika, Mammka, kép (még) nem készült, de ha lesz, talán megmutatom itt is. :) (nem biztos, hogy lesz merszem)

    VálaszTörlés
  8. Én lázadok, nem érdekel hány fok van, nem vagyok hajlandó felöltözni :) Valami furcsa csavar folytán úgy gondolom vegye észre magát az időjárás, és igazodjon :)
    Meg is mutathatnád azt a ruhát!

    VálaszTörlés
  9. Mágika, hát én ennyire nem vagyok hardcore, ugyanis fázom.. pedig a dacos énem ugyan fel nem öltözne nyáron. :)

    VálaszTörlés