2012. jún. 6.

Kis rövid

Most lehettem volna már igazán stílszerű, és egy szerda című bejegyzéssel folytatni a héten elkezdett sormintát, de már mindegy. Ha meg mindegy, akkor itt is megragadom az alkalmat, hogy megköszönjem a kedves és szemfüles olvasómnak a fotót arról a bizonyos mindegyről. :)
Gondoltam ma sokféle bejegyzésre, mert ér egy csomó inger mostanában, amikről hallgatok. Nem véletlen ez, és még szóban is keveset kommunikálok róla, azt hiszem, majd egyszer születik egy olyan bejegyzés, amiben már arról lesz szó, hogy megfejtettem a rejtvényt. Addig meg kár is találgatni. Elpocsékolt idő és energia, amiből amúgy sem állok túl fényesen. Sem egyikből, sem másikból. Időt nyerhetnék még azt hiszem, ha kicsit gyorsítanék a saját tempómon, de lehet, hogy akkor sem. Nem próbálom ki. Nyerhetnék azzal is időt, ha kicsit kevesebb mindent akarnék megcsinálni, de ezt sem próbálom ki, mert már így is sok mindent hagytam el a régi dolgaim közül, amik azért hiányoznak néha. Marad ez a zsonglőrködés.
Na de nem filozofálgatok itt ilyen késő este, mikor már régen az ágyban lenne a helyem, hogy reggel frissen, fitten és üdén pattanjak ki az ágyból (hahaha... soha életemben nem történt velem ilyen).
Igazából csak azt akartam ma elújságolni, hogy
- kész van a laborleletem, és azon kívül, hogy a vércukrom alacsony, meg a koleszterinem alacsony, minden más TÖKÉLETES. (a vércukor mondjuk érdekes, mert reggel, másfél órával a vérvétel előtt ittam egy kávét.. cukorral) Szóval örülünk.
- kibírtam, és nem hívtam fel Eriket sem az osztálytársa, sem az osztályfőnöke telefonján.

Ennyi mára, mert már mindjárt holnap van. Holnap meg millió dolgom van, és még dolgozni is kéne... na majd valahogy szorítok időt arra is. :D

4 megjegyzés:

  1. Az alacsony vércukortól hullafáradtan érezheted magad.Ismerem...pocsék.Nem tudom,hogy mi a megoldás rá.

    VálaszTörlés
  2. Melyik koleszterin? A "jó" avagy a "rossz"? Egyél csokit az alacsony cukorra és az gyorsan doppingol is. Gyorsabban mint a kávé.

    VálaszTörlés
  3. MJ, a HDL koleszterin. Az a jó, azt hiszem.
    Mammka, hát én sem tudom mi a megoldás... ha csak nem valami csokidiéta, csak úgy a szinten tartás kedvéért. :)

    VálaszTörlés