2012. jún. 9.

A hét gondolata XII.

Ez nem feltétlenül az én témám, de volt már ilyen, meg minden bizonnyal lesz is még. Ettől függetlenül azért megírom, egyrészt mert a játék úgy játék, hogy részt veszünk benne, amíg csak tart, másrészt mert annak idején, mikor az első heti hét gondolatát írtam, akkor eldöntöttem, hogy amíg csak tart a dolog, addig minden szombaton ez lesz a témám. Az csak épp egy fél gondolatjelnyi kitérő, hogy más dolgokban is lehetnék ilyen kitartó. :D

A hét kérdése:
Melyik/Melyek a kedvenc sorozatod/sorozataid/tévéműsorod, amit (viszonylag) rendszeresen nézel?

Nem tudom mennyi időre visszamenőleg érvényes a dolog, mert komplett sorozatokat azért nem szokásom újra és újra visszanézni, főleg, ha több évadról van szó, de azért számba veszem azokat, amiknek mondjuk láttam az összes (vagy közel az összes) részét.

Szívtipró gimi.  Ez még ilyen kamasz sorozat volt, épp a korosztályom volt akkor, és nagyon szerettem. Leginkább semmiről nem szólt, csak a napi kamasz csatákról, de határozottan tudom, hogy alig vártam a vasárnapokat, amikor ment. És Con Bordino volt a kedvencem benne. :D

Vészhelyzet. Ebből szerintem egy sem maradt ki, kitartottam a végsőkig, és nagyon szerettem. A kórházas sztorikat alapból is valamiért, (azt hiszem, a Kórház a város szélén-nel kezdődött, és a Klinikával folytatódott) de ez a sorozat valahogy még azért is az egyik kedvencem volt, mert a karaktereket is nagyon csíptem benne. Ó, nem, Ross doktor sosem volt a szívem csücske, lehetett akármilyen szívtipró is, ellenben Benton már igen... :)

Harmadik műszak.  A Vészhelyzettel egy időben ment, csak ez talán szerdán, míg az előző ketten. Ez inkább rendőrös volt, mint orvosos, de igazán életszagú és életszerű, nem ilyen akciófilm-féle jelenetekkel. És még ha a rendőrös dolog távol is állna tőlem, Boscorelli rendőr miatt akkor is néztem volna. (és ha Freddy nem F-betűs alomban született volna, tuti, hogy Bosconak hívnák)

Született feleségek. Minden benne volt, ami meg volt az életemben, és az is, ami kimaradt. Néha szövevényes, néha dögunalmasan nyálas, de mindig történt benne valami a végén, ami miatt muszáj volt megnézni a következő részt is. Itt nem igazán volt kedvenc szereplőm, mert mindegyikben utáltam is valamit, meg szerettem is valamit.

Szökés. Ezt Balázs kezdte el nézni, aztán a második-harmadik résznél bekapcsolódtam, és ott ragadtam. A végén már nagyon drukkoltam nekik.

De mindezeken túl, ha tévéműsort kéne ajánlanom, akkor ajánlanám épp most az EB meccseket, amiből napi kettő is van, de ezen a hétvégén még Forma 1 futam is társul hozzá.



4 megjegyzés:

  1. Nekem Carter doki volt a kedvencem.

    VálaszTörlés
  2. ahogy olvaslak Titeket, egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy mennyi sorozatot láttam és hogy közülük nem egy tetszett is nagyon :)
    sőt, ha a legelsőkre gondolok akkor rájövök, hogy azok is máig megvannak az emlékeimben... fekete-fehérben :))

    VálaszTörlés
  3. Harmadik műszak (nálam ott Ty volt a nyerő), Vészhelyzetben KOvac doktor és Ray; Született feleségeket is szerettem, Dr. House, Gray's Anatomy...orvosos sorozatok jöhetnek. Bár most pár nap alatt megnéztem a Trónok harca első évadát...huhhh.... az a jó a sorozatokban, hogy 40-45 percet még el tudok csípni a napomból, meg gépen is nézhetem :-)

    VálaszTörlés
  4. Erika, Cartert is bírtam én is.
    Erzsó, azért amit Te ajánlottál, annak én is mindenképp utánajárok, felcsigáztál vele. :)
    Eszter, Ty, tényleg... őt már majdnem el is felejtettem. :D Trónok harcáról még sosem hallottam, de kíváncsi leszek erre is.

    VálaszTörlés