2012. máj. 2.

Díjat kaptam

Ez egy jó hétfő szerda. Mert még ma is ragyogó napsütéses nyári meleg volt, amitől igenis sokkal szebb színben láttam a világot. Történt ugyan olyan is, ami kicsit megviselt, és olyan is, amit majd inkább máskor elmesélek (ez azért jó). Estére azért kezdtek lemerülni a napelemek, de épp akkor beléptem a blogomra, ahol Dominika kedves kommentje várt. Díjat kaptam tőle. Egy olyan igazán szívmelengetős díjat, merthogy azt mondja, hatodmagammal együtt a kedvenc blogja vagyok. Ami nagyon megtisztelő és nagyon jó érzés. És itt is köszönöm neki még egyszer.
A díj átvevésének vannak szabályai. 5 dolgot kell elárulnom magamról, és másik 5 blognak kell tovább adnom, még pedig olyanoknak, akiknek a rendszeres olvasóközönsége még nem érte el a 200 főt.

Amíg még egy kicsit gondolkodom, ki is legyen az az öt, addig elárulom magamról azt az öt dolgot. Ami... hát nem is tudom. Van még olyan, ami ne lenne nyílt titok? 
1. Nagyon könnyen sírva fakadok. Pl. azon is, hogy a legkisebb is egyedül biciklizik már.
2. Az egész családunknak ugyanaz volt az ovis jele. Igen, mind az ötünknek. Boríték. :)
3. Szeretném a 16. házassági évfordulónkat Velencében tölteni.
4. A legtöbbet magamról az elmúlt két évben tanultam.
5. Az a titkos vágyam, hogy egyszer a saját könyvemet olvashatom a fürdőkádban. :)

És akkor jöjjenek a kedvencek (közül öt, aki megfelel a feltételeknek).

1. Mimikri, akit ugyan a blogvilágon kívül "ismertem meg", mégis a blogvilág berkein belül mélyült el az "ismeretségünk", és akit eddig is csodáltam az életfelfogása miatt, most azonban még inkább csodálom azért, ahogy "fordult a kocka", és vállalta önmagát. :)
2. Timi, akit nem rég óta olvasok, de sikerült már hosszú időkre belefeledkeznem az írásaiba. Nagyon tetszik a stílusa, nagyon szimpatikus a gondolkodása. :)
3. Altair, aki ugyan Dominikától is megkapta a díjat, de kettő kedvenc díj az kétszer akkora öröm, mint egy... Neki azért, mert annyira sokrétű és szerteágazó, hogy néha azt gondolom, ezt nem is lehet bírni. De lehet. És ha nem ezekért, akkor a hét gondolata ötletért mindenképpen a kedvencem. :)
4. Cucka, aki az Ő mélységeivel és magasságaival mindig megmosolyogtat, vagy épp megríkat. A gyerekei pedig a szemem előtt nőnek fel. És ez csodajó.
5. Lili, akiben mindig csodáltam, hogy akkor is tudja humorral nézni a dolgokat, amikor mások elbújnának a sarokban őrjöngve-zokogva. És most már tudja is. :)

A kép pedig innen letölthető, hogy vihessétek. Sry, a jobbklikkes másolás még mindig le van tiltva.

8 megjegyzés:

  1. Ó, köszönöm szépen, nagyon megtisztelő :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy örültél! :-)
    (Altairt elhalmozzuk. Remélem, szereti a díjakat... :-o)

    VálaszTörlés
  3. köszönöm szépen! :) igyekszem, mint mindig :D (zsigu-puszik átadva ;) )

    figyu, én tudok mit nem értek? megvan az ambíciód az íráshoz, szeretsz is írni, akkor mért nem írsz? blog helyett/mellett kezdj el írni cikkeket-könyvet-ami érdekel és kezd el bombázni a megfelelő portálokat-szerkesztőségeket-kiadóvállalatokat. hátha megtalálnád a "másik feled". :) én drukkolok hozzá! :) ♥

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm itt is. :o) Megírom, ígérem!

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a díjhoz, jó helyre került! :))

    VálaszTörlés
  6. Timi, csak magadnak... :)
    Dominika, igen, remélhetőleg szereti. :))
    Cucka, igen gyors voltál ezúttal. :) Igazad van az írás-ügyben. Már csak időt kell találni hozzá. Mert az csak egy fránya közhely, hogy mindenre van, amire szeretnéd. De majd hátha...
    Altair, ahogy Timinek is írtam, csak magadnak... :)
    MJ, köszönöm szépen, kedves Tőled, hogy így gondolod. :)

    VálaszTörlés
  7. köszi :)

    Dius, nem úgy vagy ezzel a könyv dologgal, hogy úgy lenne a tuti, ha felfedeznék az embert? éN legalábbis mindig várom, h majd lesz vmi olyan könyves megasztár... bár a nagy magyar anyának már reklámja is van, csak megírni kéne. :)

    VálaszTörlés
  8. Mimikri, örülök, hogy örültél neki. :)

    De, valami ilyesmire gondoltam már, hogy igazán felfedezhetnének, sokkal egyszerűbb dolgom lenne. És a könyves megasztár, vagy x-faktor is jó ötlet. Neveznék, az tuti. Most lendületben vagy mindenfélére,hajrá arra a nagy magyar anyára is. :)

    VálaszTörlés