2012. ápr. 10.

Nem leszek vidám

Volt már ilyen, és biztosan lesz is még. Nem fogom túlságosan bő lére ereszteni a nem éppen rózsás hangulatom okát, mert nem akarok senkit lehangolni vele. Meg igazából oka sincs.
Kivéve, hogy:
tele van a hócipőm azzal, hogy nekem mindig beleköpnek a levesembe (holnap délután mennem kell dolgozni)
hiába mondok el valamit tizenötször szépen, még megvárják, hogy tizenhatodszorra már üvöltsek
két napja egyfolytában fáj a fejem, hol csak tompán, hol nagyon erősen, és semmi a világon nem használ rá (holnap levágom, az hétszentség)
semmihez semmi kedvem
folyamatosan fázom
örökké fáradt vagyok

És akkor nem is soroltam fel azokat a dolgokat, amiken gondolkodom mostanában. Meg amiket nem csináltam meg, pedig már ideje lenne.
Szóval, nyűgös vagyok, úgyhogy ennyit mára rólam. Majd csak kialszom. Vagy valami.. 

4 megjegyzés:

  1. Kitartás , kitartás! :) Csak egy jó tanács. Ne gondolj a sok hülyeségre, mert még rosszabb lesz. Én ha ideges vagyok, mindig azt mondogatom magamban, hogy "gondolj az afrikában, arab országokban élő nőkre, nekik sokkal rosszabb." Tudom, nem könnyű, de ha vidámabb vagy, könnyebben túléled a hetet.

    VálaszTörlés
  2. Amikor valamit sokadszorra se tesznek meg, akkor szoktam tüntetőleg elvonulni olvasni vagy kötni, úgy teszek, mintha nem hallanám ha szólnak...most már rutinosak, megértik :)
    A fejfájást fogd rá az idő, tegyél a fejedre valami nagyon hideget és feküdj le 10 percre...
    És nyugi...

    VálaszTörlés
  3. huh, éjjel annyi gyógyszert vettem be, már önveszélyes, de semmire sem enyhült a fájdalom. végül mindent kockára téve két algopyrin mentett meg. (9 éve allergiás lettem rá, de már ez sem érdekelt, készítettem calcimuscot) veled érzek

    VálaszTörlés
  4. Jennelle, igazad van, bár nekem ez sosem jött be, ha arra gondoltam, hogy másoknak sokkal rosszabb. :)
    Kata, én arra gondoltam tegnap, hogy vajon mit szólnának, ha a pankrációs csatájuk közepén egyszerűen csak leütném őket? :D Gondolom hatásos lett volna...
    Myway, remélem már jobban vagy. Nekem a sokadikféle hatóanyag már bejött. (még van egy kis vér is a fájdalomcsillapítómban)

    VálaszTörlés