2012. ápr. 6.

Mindjárt jön a NYÚL

Minden nyulak nyula érkezik vasárnap. És még mindig nem tudja, hogy mit hozzon hozzánk. Szörnyű egy nyúl ez, mert semmi, de semmi épkézláb ötlete nincs, pedig a focilabdán keresztül a pizsamáig bezárólag mindenfélét kigondolt. De még semmi nem került a tarisznyájába. (azt nem vagyok hajlandó elhinni, hogy a nyúl tojik, még akkor sem, ha minden nyulak nyula Ő)
Ma már kínomban azon gondolkodtam, hogy megmondom neki, ne hozzon semmit. És legyek ám bármilyen szörnyű, gonosz, alávaló szülő vagy egy órán keresztül egészen megnyugtató volt ez a gondolat, hogy akkor semmi... és kész. És majd helyette elmegyünk a Burger Kingbe (már megint a whopper :D), vagy mittudomén.. De aztán megint azon kaptam magam, hogy újra motoszkál a fejemben, hogy na de mégis.. valamit kell hoznia ennek a hülye NYÚLnak, mert az gáz, ha nem. És ugyan vigasztal ilyenkor mindig, hogy még ha én béna is vagyok, semmiképp nem maradnak ajándék nélkül, mert a közös generációk előnyei közé tartozik a közös nyuszifészek is.
De mindennek ellenére tuti,hogy holnap még a véghajrában kitalálok majd valamit, és időben el is juttatom a Nyúl tarisznyájába.
És amin még gondolkodtam miközben törtem a fejem a megfelelő fészekbe való miatt, hogy régebben mi mindig kaptunk egy pólót meg egy csokinyulat húsvétra. És örültünk neki, meg elég is volt. Most meg....

Ti mit kaptatok húsvétra régen? És mit hoz nálatok a NYÚL?

7 megjegyzés:

  1. Nálunk a nyúl csak csokitojást,vagy csokinyulat hozott,régen is,és most is.Nálad olvasom először,hogy van ahol mást is hoz,nekem ez új. :)

    VálaszTörlés
  2. Nálunk is csak csokitojás meg csokinyúl van, abból viszont rengeteget begyűjtenek, úgyhogy nagyjából Mikulásig be tudjuk osztani:)

    VálaszTörlés
  3. Csak csokit. De azt is mindenféle fészek-körítés nélkül... Emlékszem, gimiben hallottam először, a barátnőmtől, hogy ajándékot szokott kapni. Jól meg is lepődtem:)
    Eszter

    VálaszTörlés
  4. Gyerekkoromban, fogtam reggel a kis fonott kosárkát, téptem bele friss füvet, hosszú szálast, illatost. És a fészekbe szép hímes tojást -közte pirosat mindig-, csokinyuszit, bárányt hozott a nyúl.
    Áldott, békés, boldog Húsvétot!

    VálaszTörlés
  5. Szóval mindenkinél csak csoki?Hmmmm... :)
    MJ, szinte láttam magam előtt a jelenetet. :)
    Neked is kellemes Húsvétot kívánok.

    VálaszTörlés
  6. Szia:)
    Nálunk a Mikulás és a Nyúl is mindig csak csokit hozott. Már három éve nem élek otthon, idén egy héttel ezelőtt a nyúl egy fél bevásárlást hozott csoki helyett meglepetésként, azzal az indokkal, hogy a testvéreim is kaptak "csomagot".:) Szeretem is a gondoskodó "nyulamat" ;)

    VálaszTörlés
  7. Nekem is hozott tréfás zoknit a mikulás vagy a nyúl, mert szerettem.

    Pont mostanában gondoltam rá, hogy a csokit csak ímmel-ámmal nyamogják a gyerekek, hogy valami apróbb játékot kéne hozzon a nyúl helyettük és csak egy zacskó nyúlbogyó-drazsét.

    VálaszTörlés