2012. ápr. 1.

Hétvége utáni..

Eltelt már megint a hétvége. Majd holnap meg megint kipihenem a munkahelyemen. :D Nem történt ugyan semmi különös, csak a szokásos főzés, mosás, teregetés, ilyesmi. Éppenséggel el lettem volna valami wellnes szállóban, vagy akárcsak bárhol, ahol nem kell ilyesmivel bíbelődnöm, de azért ez is jó volt ám.
Az értem aggódóknak innen is üzenem, hogy a vártnál sokkal jobban viseltem a hétvégi szeles hideget, a nyakamon továbbra is ülnek ugyan, de egy szombati fejfájós nappal megúsztam az egészet. Soha rosszabbat.
Bár most, mikor ezt írom, épp ráz a hideg rendesen, és mint valami gyerek, azon drukkolok, hogy jajj, csak lázasodnék be, mert akkor nem kéne holnap menni, és megúsznám a hétfőt. :D De ez csak félig komoly kívánság. :)
És ma már április legelső napja van. Az április nálunk a születésnapok hónapja, Erik fiunk ebben a hónapban egy évtizedes lesz, a nevelőapám és az anyám is most ünnepel majd. És persze húsvét.. apropó húsvét. Ma, miközben rétest sütöttem (körtéset, hát valami fantasztikusan finom) eszembe jutott, hogy jééé, egy hét múlva húsvét vasárnap lesz, és még meg sem fordult a fejemben, hogy nagytakarítani kéne. Már nem is fog valószínűleg, de ilyen sosem volt még, hogy ennyire ne zavarjon. Mondjuk éppenséggel mindegy, hogy mikor sikálok. (jórészt amikor kedvem is van, meg időm is) Azon még gondolkodom, miket is fogok főzni majd, meg sütni, de nem lesz az idén nagy durranás belőle, már érzem... :D

Amúgy gondolkodtam, hogy megtréfállak benneteket valami beugratós bejegyzéssel, de aztán mégsem tettem... :D És vajon mivel tréfáltam volna? Ki találja ki?

5 megjegyzés:

  1. Ne csigázz Dius!:-))) Milyen áprilisi tréfára gondolsz? Én nem merek tippelni!:-)))

    VálaszTörlés
  2. Csak tippelj nyugodtan. :) Valódi tréfáról lett volna szó, aminek semmi, de semmi köze a valósághoz, így aztán bármi belefér... Sokat segítettem? :D

    VálaszTörlés
  3. Mondjuk, hogy megnyertétek a lottó ötöst. Bár azt nem hiszem, hogy leírtad volna. :) Vagy hogy épp a Húsvét szigetekről jelentkezel, mert az lassan aktuális. Haza sem jöttök már áprilisban. :)
    Más (ennyire jó) hirtelen nem jut eszembe...Őőő...Esetleg egy ikerterhesség lányokkal? :)

    VálaszTörlés
  4. Dius, különben is még "tartozol" a múltkori ajándékoddal!:-)))
    Így tippeljek??? :-)))
    Igen, én is tippeltem volna egy ikerterhesség lányokkal. De ugye ez nem tréfa dolog!
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ, lehet nem vagyok tréfás kedvemben? :-) Ugye azért leírod? Nem úgy mint múltkor..;-)

    VálaszTörlés
  5. Poppy, közel jártál a valósághoz. :)
    Azt tervezgettem, hogy azt írom, elköltöztünk. Raktam volna fel egy csomó fotót házról, szobákról, konyháról (természetesen a forrást is megjelöltem volna), és a végén írtam volna, ha mindezt elhittétek, hiba volt.. április elseje van. :D
    Anikó, tudom, hogy lógok vele. De még nincs itt az ideje annak, hogy megírhassam. Két hét még körülbelül, amikor publikálható lesz. :) (nem gonoszkodásból, vagy csigázásból tartom magamban)

    VálaszTörlés