2012. márc. 23.

A péntek az egy jó nap...

...mert nem dolgozunk holnap. És nem, tényleg nem, annak ellenére sem, hogy holnap elvileg nem is szombat lesz, hanem péntek, ezzel helyettesítik a múlt heti pénteket, ami szombat volt. Ugye mekkora hülyeség ez? :D Na mindegy, lényeg, hogy nálunk nem kell iskolába menni sem, mert igazgatói szünet volt a múlt hét péntek. Így aztán nekem sem kell mennem dolgozni. Igaz, Balázs megy majd este, de ez (sajnos) teljesen természetes. Ha nem szombaton menne, akkor vasárnap. Ilyenformán meg végül is mindegy, hogy a hétvége melyik napja van elrontva. :)
De azért is jó nap volt ez a péntek, mert
tök jó idő volt. Végre-valahára nem fáztam harisnya nélkül (mondjuk már majdnem egész héten nem vettem fel), és egy vékony hosszú ujjú felső is elég volt. (rövidujjú azért nem, mert amikor fújt a szél, akkor azért az nem esett jól)
délelőttös voltam. Ami jó, mert hamar "túl vagyok" a dolgon, és egykor már végzek is. És ilyenkor hétfő délig gondolnom sem kell a munkára.
volt időm bemenni a könyvtárba, ahol negyed óra alatt is sikerült találnom pár könyvet. Mondhatnám, jöttek szembe az olvasnivalók. :)
megkaptuk Freddy törzskönyét, ami éppen két nappal ezelőtt érkezett a MEOE-től, úgyhogy még egészen friss, és ropogós. Még össze sincs hajtva. :) Innentől már csak majd egyszer el kell intézni, hogy a nevünkre kerüljön, és kész. (csak papírmunka, semmi több)

Más jó, így hirtelen nem jut eszembe. A fejem még ma is szórakozik velem, de már nem foglalkozom vele. Majd elmúlik, ha akar. Gyógyszermérgezést nem akarok kapni, úgyhogy már nem veszek be több fájdalomcsillapítót sem.

Szóval, jöhet a hétvége. Részemről.

2 megjegyzés:

  1. Az én péntekem is jó volt. Kicsit gyógyulós, de emellett aktív. És napsütéses, amitől az embernek alkotni támad kedve!!! Ezzel a ledolgozandó ünnep témával kapcsolatban ... szerencsére nálunk ez nincs így, soha semmilyen ünnepet sem kell ledolgozni utólag. Maradjon is így, mert ahogy hallottam, most elkezdték számolgatni az okosok, mennyi GDP kiesést okoz egy-egy ünnep az államnak. Én egyébbként bírom a kemény munkát, de szerintem a három munkaszüneti nap/ hét lenne az ideális. Ez a mostani rendszer nem igazán lélek, egészség és családbarát. Na de ne álmodozzunk, nem élünk Franciaországban...
    Kellemes hétvégét kívánok :-)

    VálaszTörlés