2012. márc. 2.

Műkörmök

Azt hiszem, még a múlt hétvégén volt, hogy olvastam egy cikket a divany.hu-n ebben a témában. Bevallom, nem emlékszem a szerző nevére sem, meg most hirtelen nem is találtam meg, úgyhogy nem tudom linkelni. Arról szólt, hogy egy hétre kipróbálta a cikk szerzője, hogy milyen is a műkörmös-lét. Nem is volt semmi baj az ott leírtakkal, a kommentelők között páran viszont hozták a formájukat.
Szóval, ez a cikk indított arra, hogy én is leírjam, hogy boldogulok ezekkel a körmökkel. Mert szeptember óta folyamatosan van.És mindig csak nőtt, és nőtt, úgyhogy most már egészen jó méretűek. Ha el nem felejtem, ide majd holnap teszek egy fotót. Mármint fényképeztetni el nem felejtem.
Ennek ellenére azért boldogulok. Továbbra sincs bejárónő, és a kelt tésztát sem más gyúrta helyettem. Mosogatok, wc-t takarítok,ugyanúgy, mint műköröm nélkül.
Volt pár dolog, amit újra kellett tanulni. Ilyen az aprópénz,apró tárgyak felszedése pultról padlóról. a pici gombok begombolása is nehézkes volt eleinte. A tampont körülbelül fél órán keresztül bontottam ki. Cellux-ot nem tudok megkezdeni. És a telefonomon azt a kis pöcköt is, ami alatt a töltő nyílása van, csak fogpiszklóval tudom kinyitni.:D A vakon gépelést is némileg módosított változatban űzöm, de azért megy.
Eddig összesen kettő darab törött le belőle, szerencsére csak a hosszából, nem pedig tőből, mert azt lehet,hogy az igazi körmöm is bánta volna.
Hatalmas előnye továbbra is, hogy széppé, legalábbis szebbé teszi a kezemet, és hogy leszoktatott a körömrágásról.
És hát továbbra is szeretem őket. No és végsősoron nem elhanyagolható szempont, hogy amíg csinálják, addig nem csinálok semmit, csak élvezem a csendet. :)

2 megjegyzés: