2012. márc. 3.

Megasztár 6.

Szerintem tudtátok Ti is nagyon jól, hogy ez a tehetségkutató sem múlhat el nélkülem. Nos, hát bevallom, hogy megpróbáltam megállni, hogy ne nézzem. És végül is a tévében nem is nézem, hanem csak a neten, amikor időm van rá. Végignéztem az összes előválogatót, ismét voltak érdekes figurák, akik el sem tudom képzelni, hogy honnan vették az ötletet, hogy jelentkezzenek, mert hangjuk a világon semmi nincs. Illetve van, de mindenkinek úgy a legjobb, ha csak beszélnek, nem pedig énekelni próbálnak. Már a válogatáson is volt egy-két pillanat, amikor könnybe szökött a szemem. Meg olyan is, hogy kirázott a hideg. Jó és rossz értelemben egyaránt. Van egy hang, amitől a hátamon borsózik a szőr, amíg csak hallom, addig jó értelemben, amikor pedig meglátom hozzá az arcot is, azonnal negatívba csap át az egész. Ráadásul bejutott... :D :D
A zsűrivel kapcsolatban komoly fenntartásaim voltak, és ez volt az egyetlen ok, amiért ki akartam maradni ebből az egészből. Mert oké, hogy újítani kellett, meg esetleg sms-kompatibilisebbé tenni az egészet, és kellett hozzá két roppant népszerű ember, akik a saját rajongótáborukat minden valószínűséggel oda fogják tapasztani a képernyők elé,és majd az ő kedvenceikre nyomják az sms-eket.
Mester Tamás az egyetlen, akivel kapcsolatban semmi rosszat nem tudok írni. Amúgy is nagyon csípem őt, azt a kissé elvont stílusát ugyanúgy, mint a zenéjét, és a kisfiús kinézetét.
Bereczki Zoltánnal kapcsolatban egy világ dőlt össze bennem. A zenéjén, az életstílusán és a szerepein keresztül egy nagyon jólelkű valakinek képzeltem, aki mindenkiben megtalálja a szépet, és minden alkalommal el is mondja neki. Hát nem ilyen.. sőt.Ebből a szempontból mindegy egyébként, hogy ez egy ilyen "megcsinált" karakter, vagy tényleg a lényéből fakad. Mert ellenszenves. A zenéje jöhet továbbra is, de ő maga most akkor már maradjon csak szépen a zsűriben.
Falusi Mariann az egyetlen nő. Nem tudom rá azt mondani, hogy minőségi csere volt Eszenyi Enikő helyére, de ha azért van ő ott, hogy megmutassa, laza nőként is lehet élni, hát akkor tökéletes választás volt. Na persze az énektudása sem épp elhanyagolható.
Bochkor Gábor, a legnagyobb rejtély. Mert oké, hogy igen népszerű a Bumeráng című műsoruk, és ő maga is, de hogy egy éneklős tehetségkutatón zsűri? Igaz, az is lehet, hogy az első két széria Bakáts Tiborját akarták visszaidézni Bocsival. Ez a rész sikerült.
Ma megnéztema tegnapi párbajos műsort. Tetszett, és egy kedvencem már van is. :) Ha majd aktuális lesz, és a jövő héten senki nem "érhet" a nyomába sem, akkor elárulom, ki is ő.

Ti, nézitek?

Egyáltalán nem utolsósorban azért még azt elmesélem, hogy a blogom fejlécében található virágokat meglepiből kaptam.:)))) Ugye milyen rendes férjem van?

7 megjegyzés:

  1. Én szoktam nézni,de közben ide-oda kapcsolgatok,ezért kedvencem sincs még! :) Bereczki Zoli viszont ugyanazokat ez érzéseket váltotta ki belőlem mint amit te is leírtál! Csalódás! :(((
    Ezzel a fejléccel már tetszik az új blogruci!:) Nagyon rendes férjed van! :)Mezei piros pont! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik az új blogkülsőd! Sokkal jobb, mint az előző sötét-borongós! Feldobja az embert! Erika

    VálaszTörlés
  3. Továbbra sem nézek tévét, csak ha indul a Forma1 :))))
    A sablonod nekem jobban tetszik, mint az előző, azt félhomályban olvasva úgy láttam, mintha reluxa lenne a szemem előtt :DD

    VálaszTörlés
  4. nahát, ... én megállom és nem nézem. :))

    VálaszTörlés
  5. Az én kedvencem Burger Ágnes, de úgy látom, ő még nem párbajozott.(?) Az eddigi "bandából" F-J Balázs a kedvencem. :) A zsűri nekem sem jön be, B.Z.-ről ugyanazt tudnám leírni, mint te....sajnos.

    VálaszTörlés
  6. MJ, a férfiak erősebb akaratúak a nőknél, ez csak ezért lehet. :)

    Hajni, mióta a neten nézem vissza, sokkal jobb. Három részletben van fent, nincs reklám, így nem is érzek késztetést kapcsolgatni.

    Bartos Erika, örülök, hogy tetszik, gyere sokszor feldobódni. :)

    Erika,amúgy reluxa is volt. :PP Csak most azt is levettem. F1-et már mi is várjuk. Addig Massa kocsiját nézzük/hallgatjuk... wooow, micsoda hangja van.

    Poppy, ez a lány még nem párbajozott, de szerintem tutira benne lesz a tizenkettőben. És igen, a Balázs a nyerő nálam is. :))))

    VálaszTörlés
  7. Én nem nézem, és nem az ének miatt nem. Idegesít a "zsűri".:-(

    VálaszTörlés