2012. márc. 1.

Március

Részemről hatalmas megkönnyebbüléssel vettem tudomásul, hogy végre március van. Mert ez már csak jót jelenthet. Jön a tavasz.. mit jön.. meg is érkezett, napsütéssel, jó idővel. Még nem kergetem azokat a hiú ábrándokat, hogy ez már így is marad, de akármi lesz is, már van remény... :)
Részetekről is hatalmas megkönnyebbülés lehet, mert végre túladtam azon a lila sablonon. Messze van a mostani állapot attól, amilyet elképzeltem, de jelen pillanatban sem türelmem, sem tehetségem nincs arra, hogy tovább szórakozzak vele. Aztán majd amikor holnap erre járok, és látom már a szavazatokat, lehet, hogy gyorsan túl is adok rajta.
Ma egész nap dolgoztam, de végig az éltetett, hogy cserében holnap végre nem kell mennem. Az agyam egyik hátsó zugában azért motoszkál, hogy minek is örülök, amikor majd szombaton meg megint menni kell.. de mindegy. Kibírom, úgyis az az egy választásom van. :D És milyen jó lesz hétfőn megint itthon lenni. :)
Szóval, most csak így beköszöntem ezzel az új sablonnal, mert leesik a fejem az álmosságtól, majd holnapra összekapom magam, és mesélek valamit.. talán a szavakból. Vagy azt majd inkább hétvégére tartogassam?Majd meglátjuk, igaz? :D

10 megjegyzés:

  1. Dius, lehet, hogy nem az igazi...de nekem eddig ez jön be a legjobban. Friss, világos a háttér,jól olvasható, elfér a képernyőn a 3 hasáb....szóval, most kivételesen szuper-t nyomtam volna ha lehetett volna :-)

    VálaszTörlés
  2. Nekem ez a sablon nagyon-nagyon kategóris:) csak nem értem az a fekete dobozt a fejlécben. vagy csak nekem nem jön be ami benne van????

    VálaszTörlés
  3. Nekem nem volt bajom a régi sablonnal sem, de ez nagyon jóóó! :)

    VálaszTörlés
  4. Ez nekem is jobban tetszik (de nálam is egy nagy fekete doboz van a fejlécben).

    VálaszTörlés
  5. Én már látom a képeket!!!!! Nagyon tetszik!!!!

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy tetszik Nektek. :)
    Némi férfiúi segítséget is igénybe vettem ahhoz, hogy még tetszetősebb lehessen. :) (és közben jól megnéztem ám magamnak... :P) Szóval, viccet félretéve, Balázsnak köszönhető, hogy a fekete doboz helyén már láthatók a képek (remélem mindenkinél).

    VálaszTörlés
  7. hmmmm az a croissant :-)))

    VálaszTörlés
  8. Óhhh, micsoda szép fejléc, ez igen! :)

    VálaszTörlés
  9. jobb a szemnek


    csak mikulásvirág? nekem karácsonyi :)

    VálaszTörlés
  10. Igen, most már nincs fekete doboz. :) Erről eszembe jutott, hogy milyen régóta szeretnék croissant-t sütni. :)

    VálaszTörlés