2012. márc. 18.

Hosszú hétvége?

Hülye kifejezés, mert egyáltalán nem volt hosszú, sőt. Továbbra is fenntartom, hogy ez így sokkal ideálisabb lenne, mint az öt nap munka, két nap szabadnap. Egye fene, annyit még én is megengednék, hogy az egyik héten négy-három legyen a másik héten meg három-négy a felosztás, de csak hogy kijöjjön a heti 3,5 nap munka és ugyanennyi szabadnap.
Az igaz, hogy fáradtabb vagyok, mint egy-egy pénteken, de ez az a fajta fáradtság, ami még jól is esik. Jó magyar szokás szerint gyakorlatilag végigdolgoztuk a négy napot, leginkább odakint, pakoltunk, Balázs nagyon szépen megcsinálta a kutyák helyét. Freddy miatt még kellett hálót tenni a kerítés réseihez, meg maradt annak idején is sáv, ahova már nem fért el a beton lap, az lett kaviccsal felszórva. Vetettünk füvet, remélhetőleg pótolni tudjuk azt, amit a tél "megevett", a három napos locsolásnak köszönhetően itt-ott már mintha...
Természetesen a mosógép is ment folyamatosan, mert nagyon jól száradtak odakint a ruhák, így aztán ki kellett használni.
A gyerekek is élvezték a jó időt, végre mehettek biciklizni, fociztak az udvaron, előkerült a roller.
Mára azért lazulást terveztünk... ehelyett ki kellett pakolnunk a garázst, és az ott meglapuló mindent elrendezni itthon. Nem volt épp pihentető... és rendesen megdolgoztattam az amúgy is kissé megviselt izmaimat a padláslépcsőn, de ez is megvan... :)
A legjobb mégis az volt, hogy egész nap együtt voltunk, nem kellett telefon hozzá,hogy beszélni tudjunk, nem kellett várni, hogy leteljen a munkaidő, hogy elmondhassam, nem kellett rohanni sehova... szóval, meg tudnám szokni.
Holnap hétfő... vérvételen kezdünk Patrikkal. Meg már iderángattam magam a Földre az előbb, és rájöttem, nem is lesz ez olyan laza hét... minden napra van valami... No sebaj, mindjárt péntek. Addig már csak ötöt kell aludni. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése