2012. febr. 29.

Női szemmel

Már többször is eszembe jutott témaként, aztán ma megint, úgyhogy most már megírom. :D Szóval, biztos mindenki hallott, látott már olyan jelenetet (esetleg részese is volt), amikor egy férfi (és ilyen szempontból lényegtelen, hogy épp a saját párunk, vagy akárki más) végigmér egy nőt. Engem rendesen zavarba hozott mindig,ha véletlenül engem mustráltak így meg, sosem volt annyi önbizalmam, hogy elhiggyem, van rajtam valami néznivaló. De nem is ez a lényeg. Szóval, az általános közvélekedés szerint az ilyen viselkedés férfidolog. Mert a nők aztán nem.. Hát, előre is elnézést kérek minden nőtársamtól, és természetesen itt is fenntartjuk a tiszteletet a kivételeknek, de én bizony mustráltam már úgy férfit, mint ahogy ők szokták a nőket. Sőt, ki is beszéltem már, hogy ennek vagy annak a pasinak milyen formás vádlija van (na, ő történetesen azóta a férjem lett.. de pssszt), vagy hogy milyen férfiatlanul néz ki. Csúnya és gonosz is vagyok, mert simán be is kategorizálom még mindig az egyes típusokat.
Így aztán vannak a
Műmájerek: akik természetesen mindig a legutolsó divat szerint öltöznek, mindig erősebb parfümszaguk van, mint egy nőnek, mindig az épp legmenőbb telefonon telefonálnak, és még véletlenül sem vesznek emberszámba senkit
Puhap**csűek: akik hordoznak egy csomó nőies vonást magukban, ami önmagában nem baj, de amikor ehhez társulnak nőies kéztartások, esetleg fura ruházkodás, az már gyanús. Az ebbe a kategóriába tartozók kivétel nélkül úgy járnak, hogy közben "pucsítanak" (a feneküket felfelé tolva járnak)
Menők: akik nagyon hangosak, nagyon macsók, nagyon lazák, és nagyon lesz...ják a világot. Ők természetesen még wc papírból is csak valami világmárkát vesznek, márkás ruha nélkül pedig ki sem lépnek az utcára.
Vénkecskék: akik sunyi pofával méregetik azokat, akik a lányuk is lehetnének, és nem mulasztanak el egy-egy megjegyzést, vagy füttyszót megejteni.
Szerencsére azért sokkal többen tartoznak (mondjuk a férfiak olyan 80%-a) a normális kategóriába. Ők vagy a férjeink, vagy épp a blogolvasóink. :)
Na de hogy ne érje szó a ház elejét, elárulom, hogy a nőket is képes vagyok így megkritizálni. Csak ezt nem írom le, mert több a csúnya szó benne, mint a nem.... :D

És hogy mit is nézek meg a férfiakon? Úgy körülbelül mindent. Mint minden más nő. Ugye? Vagy Ti nem nézitek meg? 

7 megjegyzés:

  1. De, megnézem :)
    És a véleményemet megtartom magamnak, mert bartánőm nincs, a lányomnak meg mégse mondhatok el mindent :)

    VálaszTörlés
  2. :DD
    Csak jelzem, hogy mi persze ezt tudjuk nagyon jól...
    Vidám bejegyzés, jól szórakoztam! Ezeket a kategóriákat is ismertem, kb. hasonló jelzőkkel szoktam is fajtársaimat illetni, mert bár nem mustrálgatok pasikat, azért ezek a normál kategórián kívülre esők rendesen tudják bökni néha a szememet... :))

    VálaszTörlés
  3. Ezen jót mulattam, köszi! :o)

    Cserébe elárulom, hogy én mindkét oldalt megszoktam nézni, mert szeretem a szépet fiúban is lányban is. Ennek ellenére nem érzem magam leszbinek, ez nálam olyan, mint megcsodálni egy szép szobrot vagy festményt.

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem szerettél volna kedden zumbán mellettem állni és csodálni/nézni az előttünk álló fickó vádliját(az a tied)/fenekét(azt én néztem---irulpirul :-DDDD)

    VálaszTörlés
  5. Én is meg szoktam nézni a pasikat. Főleg az öltönyösöket. Én azokra bukom:) Meg a szép kezűekre:)

    VálaszTörlés
  6. Szóval akkor mindenki megnéz mindenkit. :) És ez így van jól.

    Eszter, hát, igen, biztos jól éreztem volna magam zumbán. :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon fura ez a mai divat, a csőgatya, rózsaszínes árnyalatok, stb. fiúknak is. Itt faluhelyen nem nézem meg annyira őket, mert mindig ugyanazok vannak :)
    Kevés a lányosan öltözködő, mert ezek a fiúk inkább normál nadrágokban járnak, itt a felsőrész ami extrém színű tud lenni.
    Aki már felsőbb suliba jár, vagy városba dolgozni, azoknál látható ez a fajta metroszexuális öltözködés.
    Pont tegnap kérdezte a lányom a buszmegállóban, hogy az a fiú szerintem meleg-e. Mert a ruhája és a járása furcsa volt. Nem az volt, mert eléggé bámulta Kirát, és nem azért mert hallotta mit mond :))

    Egyébként Altair véleményét osztom, ha valami szép és esztétikus, azt megnézem.

    Jó volt az írás!!

    VálaszTörlés