2012. febr. 21.

Nem is kell olyan sok...

Amikor a múlt héten a legmélyebb pontján voltam a világvége hangulatomnak, akkor aztán senkinek nem hittem el, hogy majd még akármilyen kis apróság elég lesz ahhoz, hogy átbillentsen ezen. Igazából egészen komolyan meg voltam róla győződve, hogy majd leginkább egy jó nagy fenékberúgás lesz inkább az, amitől helyrebillen az a lökött agyam. És nem.. (ja, nem is billent helyre, meg nem is volt fenékbe rúgás sem)
Szóval.. tegnap délutános voltam, amiben nincs semmi jó, de legalább megszokott (és amúgy sincs jobb a jól megszokottnál..), de öt órakor még világosban sétáltunk haza. Az meg még hab volt a tortán (mondjuk egy csokitortán), hogy nem is fáztam.
Ma reggel már napsütésben mentem dolgozni. És ma délután ahogy sétáltunk haza, kézenfogva, kutyát sétáltatva (tiszta giccs, mi? :P) olyan volt, mintha már itt is lenne a tavasz. És ez elég is volt ahhoz, hogy a világvégét elnapoljam. (újfent)
Szóval... azt gondoltam, hogy akkor itt és most megköszönöm Nektek, akik elviseltétek a mindennapi morgást, nyavalygást. :) Olyat nem ígérek, hogy nem lesz ilyen többet, mert tutira lesz még.

És még arra gondoltam, ha van kedvetek, megint játszhatunk egy olyan szavas játékot. Tudjátok.. mindenki ír egy-két-három (tizenhárom nem ér) szót, és a végén az összesből lesz valami általam kreált történet. Akinek van kedve.. a szavakat ide, hozzászólásban várom mondjuk vasárnap estig. :)

Addig is, azoknak, akik még kicsit (vagy nagyon) szomorkásak, egy dal..

7 megjegyzés:

  1. Már megijedtem, hogy búcsúzkodós-abbahagyós bejelentés következik, amikor az _és_most_megköszönöm_nektek_-ig jutottam, de szerencsére nem így lett. :) És igen, jön a tavasz, ha a fene fenét eszik is.
    A múltkor nem játszottam, de most teszek ide három szót:
    vonat - álom - kabát

    VálaszTörlés
  2. Az én három szavam:
    hókifli, babaillat, születésnap
    :)

    VálaszTörlés
  3. A napsütés hatására én is életre keltem. A három szó: emberek,világosság,kedv

    VálaszTörlés
  4. mókus, lila, pötty

    VálaszTörlés
  5. Ági, tetszik ez az új fotó. :) Felismerhető. :P :)
    Ó, nem, ilyen könnyen nem szabadultok tőlem. :)
    Köszi a szavakat.
    Poppy, Neked is köszönöm. Jó kis szavak. :)
    Erika, örülök Neked. :) Megnéztem a blogodat, és hát.. mit is mondhatnék.. gratulálok Neked. :)
    Eszter, köszi neked is. :))

    Várom még a továbbiakat... vasárnap estig.

    VálaszTörlés
  6. sütemény, szappan és tölgyes

    Hajrá!
    Puszi,
    Szilvi

    VálaszTörlés
  7. Az én szavaim : virág, napsugár, kikelet :)

    VálaszTörlés