2012. febr. 10.

Nahát...

Egyre kevésbé vagyok érdekes. Vagy csak van egyfajta uborkaszezon ismét a blogvilágban, mindenesetre úgy felére esett vissza a látogatottságom. Na félre értés ne essék, nem vagyok elégedetlen, vagy ilyesmi. Mondjuk igazolódni látszik ezzel az a teóriám, hogy amikor van ideje az embernek kommentelni, akkor őt is látogatják, amikor meg nem, akkor elsikkad, mert nincs "szem előtt". Természetesen tudom, hogy nagyon sokan vannak úgy sok-sok bloggal, hogy olvassák napi rendszerességgel is, de ritkán szólnak hozzá. Én is ilyen nem túl gyakran hozzászóló vagyok... ha van időm, és olyan volt a téma, akkor hagyok nyomot, egyéb esetekben csendben settenkedem. De azért képben vagyok. :)
Ami érdekes, hogy miközben a héten először komolyan megkérdeztem magamtól, minek is blogolok... hirtelen derült égből változott a statisztikám.Tekinthetném égi jelnek, de nem fogom. Nem tudtam válaszolni a kérdésre, továbbra is azért írok, mert csak. Az égadta egy világon semmi célom nincs vele, csak az írás. Nem mondom, hogy nem lenne jó, ha mondjuk "fizetett" blogger lennék, de semmi ötletem nincs arra vonatkozóan, hogy is lehetnék az. Amíg meg nincs, addig nincs is cél sem.
Ámde felvetődik az is, hogy a heti "depidömpingemből"már második nap elege lett mindenkinek, és inkább erre sem járt. Meg tudom őket érteni. Én is utálnám, ha még a szabadidőmben is lehúznának mindenféle kis h.p-k a neten.
Összekapom magam. Mondjuk egy jó alvással kezdem. Aztán hétvégén kicserélem magam az igazi Diusra. :)
Lesz itt még napsütés...:))

8 megjegyzés:

  1. Mi minden reggel együtt kávézunk, csak, hogy tudd!
    :)))

    VálaszTörlés
  2. Én is jöttem hűségesen minden nap :) És mindenkinek rossz a kedve szerintem, nem csak téged tesz tönkre a hideg.
    A statisztikát csak hagyd a fenébe - mondom én, aki kképes vagyok hónapszámra nem megnézni :) -, főleg, ha magadnak blogolsz, és nincs vele célod. Nem kell kiszolgálni semmilyen közönséget vele, semmilyen tetszési mutatónak megfelelni. Annak ellenére, hogy ezt írom, én is nagyon gyakran rajtakapom magam, hogy közönségnek írok.
    Egyébként például amikor Lustanyu még csakúgy cél nélkül írt, sokkal élvezetesebb volt, és a Bakka és Pepét is nagyon sajnálom, hogy átváltozott a blogja az olvasók kommentjei miatt. Úgyhogy inkább maradj ilyen Dius, nem égbe szökő számokkal, mint műsorszolgáltató. Kivéve persze, ha fizetnek érte :)

    VálaszTörlés
  3. Ja, van még egy tippem a csökkenő olvasottság miatt. Határozottan nehéz olvasni ezeket a sötét alapon világos betűket, mikor rossz a kedvem, én is inkább jobb időkre hagylak.

    VálaszTörlés
  4. Nekem is vibrál a szemem a fehér betűktől... de azért jövök, amikor csak tudok. Úgyis mindjárt vége a februárnak, és márciusban majd kapunk egy világos tavaszi sablont, sok vidám bejegyzéssel:)

    VálaszTörlés
  5. Milyen hasonlóan gondolkodunk Dius! Én is pont tegnap voltam ki, a mélypontom miatt, nekem sikerült összeszednem magam, legyen így veled is.:-)Remélem kialudtad magad!,-)
    Szép hétvégét!

    VálaszTörlés
  6. én readerben olvaslak, szóval az amúgy sem számolja a nézettségedet, heheh :)
    De nem tudok mostanában mit írni a bejegyzésekhez, mert szomorúságosak és nem tudtam vidámító sorokat most írni :(
    Azért képben vagyok és kívánom ám, hogy jöjjön felétek az a napsütés is a meleggel :)

    VálaszTörlés
  7. Csak abba ne hagyd a blogolást! Bár én nem régóta vagyok követője a blogodnak de azóta,olvaslak nap mint nap!Kedvellek a depijeiddel együtt!:)
    Csak én is a ritkán hozzászólók táborát erősítem!
    Egy kiadós alvás biztos segít!Fel a fejjel,nemsokára itt a tavasz!!!!Csak pozitívan!:)))

    VálaszTörlés
  8. Móni, köszi. :)
    Kikocs, megpróbálom hagyni a fenébe a statisztikát. Köszönöm az észrevételt is az olvashatóságról, lehet, hogy ezúttal akkor nem hagylak benneteket egy hónapig "szenvedni" ezzel a sablonnal. :) Igyekszem nem változni..
    Bea, így legyen..
    Anikó, az alvás stimmel, és egy fokkal jobb is a kedvem, tényleg. Mondhatnám, alakulok, mint az a bizonyos púpos gyerek a prés alatt.
    Timi, na majd összekapom magam, hogy tudj mit írni.:)
    Hajni, köszi. Nagyon aranyos volt tőled, hogy azt írtad, a depijeimmel együtt kedvelsz. :) Jól esett, mosolyogtam. :)

    VálaszTörlés