2012. febr. 12.

Ennyi..

Hát, aludni ugyan jókat aludtam, de nem teljesen sikerült visszavarázsolnom azt az igazi Diust a hétvégén. Még nem. Ehhez azért több kell úgy látszik. A blogsablon csere is várat még magára, mert egészen egyszerűen az elképzelésem megvan, de nem találok hozzá előre gyártott sablont. Én meg nem tudok gyártani.
Semmi érdemlegesről nem tudok beszámolni a hétvégét illetően, mert igazán nem történt semmi.De ennek néha még örülni is lehet szerintem.
Volt egy csomó mélyenszántó gondolatom még délután, de aztán jól belemerültem a blogsablon-keresésbe, mire feleszméltem, addigra már indulhattam a pékségbe. Onnan halálra fagyva értem haza, pedig igazán nincs messze. Csak egy forró fürdő bírt felolvasztani, igaz, az annyira forróra sikerült, hogy majdnem rosszul is lettem utána a szapora szívverésemtől.
Egy cseppet sem villanyoz fel a gondolat, hogy holnap megint hétfő, de sebaj... hátha hamar péntek lesz. :D


4 megjegyzés:

  1. Hamar péntek lesz, kitartás!

    VálaszTörlés
  2. Jaj, ne siettesd az időt, Dius! Ha már bújuk elő a "régi Dius" (bár nekem a mostanival sincs bajom), akkor az tűzze ki célul, hogy megpróbál minden hétköznapban is találni valami jót!!!! Játsszuk azt, hogy az eheti bejegyzéseidben mindig lesz legalább egy jó! Figyeld meg, talán már nem is sürgeted majd annyira azt a pénteket!
    Puszi

    VálaszTörlés
  3. Szityának nagyon igaza van. Nem szabad(na) siettetni az időt. pont az a dimenzió ami gyógyít, segít megoldani a helyzetet plusz még egy csomó mindenre jó. (mármint az idő). ja és találtam valamit, hátha tudod hasznosítani http://hotbliggityblog.com/backgrounds/widened/all/2

    VálaszTörlés
  4. Kikocs, kitartok... (mi mást tehetnék?)

    Szitya, rendben, játszunk ilyet. :)

    Andi, ha siettetem, ha nem, száguld az magától is. Az idő pedig, mint gyógyító? Hát... csak ha jelen vagyunk a jelenünkben. (szerintem)
    Köszi a linket.

    VálaszTörlés