2012. febr. 23.

Díj

Virágtól kaptam, aki ugyan nem írta ki, hogy mi is a neve, de azután, hogy magamhoz tértem a meglepetésből, amit az okozott, hogy az írása alján megpillantottam a nevem, a Kíváncsi Fáncsi énem utánanézett ennek is. Szóval, a díj Sokoldalú Blogger díj.
Virágnak ezúton is köszönöm a megtiszteltetést. :) Ezzel eleget is tettem a díjjal járó egyik kötelezettségnek. A másik, amire Virág ugyan nem kötelezett, de én szabálytisztelő ember vagyok, úgyhogy megteszem: írjak magamról hét dolgot, amit szeretek/fontos nekem.
1. A legeslegjobban szeretek itthon lenni. Már egy ideje itthon is csak úgy vagyok, nem röpködök hiperaktívként a konyha és a szoba között, egyre ritkábban sütök (mondjuk ki, egy lusta disznó lettem e téren), mégis, nagyon fontos nekem az a pár óra, amikor mindenki itthon van. Ülök a kanapén, látszólag semmit sem csinálva.. és szippantom magamba azt a szeretet-örvényt, ami kavarog itt nálunk.
2. Nagyon szeretek beszélgetni. Telefonon, élőben, chat-en, mindegy. Nincs téma, amiről ne tudnék akármennyit, akármikor.
3. Nagyon szeretek olvasni is. Gyerekkorom óta részei a mindennapjaimnak a könyvek, ha nincs olvasnivalóm, félember vagyok.
4. Szeretek írni is. Szintén a mindennapjaim része. (elnézve a kettes és a négyes pontot, mondhatjuk, hogy krónikus közléskényszerben szenvedek) Az írás számomra terápia is, hobbi is, és cél is. Sosem adom fel azt a vágyamat, hogy egyszer még több is leszek ennél...
5. Nagyon szeretem a Whoppert. A vasárnapi ebéd után is képes lennék felkerekedni, beülni a Burger Kingbe, és ha a fülemen jönne is ki, megenném, az tuti.
6. Szeretek meglepetéseken gondolkodni, és szeretem elhúzni a mézesmadzagot azok előtt, akiknek épp meglepetés készül. És igen, azt is szeretem, ha nekem okoznak meglepetést.
7. Szeretem azt, hogy minden embertől körülöttem tanulok valamit. Folyamatosan változunk, fejlődünk, és nagyon jó érzés, hogy sokak életébe pillanthatok bele, követhetem a változásokat.

A legnehezebb feladat pedig, hogy adjam tovább 15 bloggernek. A 15 nagyon sok, ugye? De ismerek ám én ennyi sokoldalú bloggert. :) Itt szépen fel is vannak sorolva jobb oldalon.
 Nem tudok választani közülük 15-öt, mert valószínűleg akkor valaki kimarad. Szóval, mindenkinek tovább adom... és mindenkire rábízom, elviszi e, vagy sem. (kép tőlük van)
Illetve... annyit talán csalhatok, hogy valakit mégis megneveznék. Aki ugyan kilóg kicsit s sorból, mert nem ír blogot. Én viszont szeretném neki is adni ezt a "sokoldalú" díjat, mert igazán sokoldalú.. amiről rengetegszer tett már tanúbizonyságot. Szóval, Eszter a díj a Tied is. :)

Holnap este pedig érdemes lesz benézni. Sosem találjátok ki, miről fogok írni. :) De azért lehet találgatni. :)))Kíváncsi vagyok rá, kitalálja e valaki... meglepetés.. (nektek) És jó is. De többet nem segítek. :P



5 megjegyzés:

  1. Először is gratulálok a díjhoz, írásaiddal maximálisan "megdolgoztál" a címért! Őszintén kívánom, hogy a 4. pont utolsó bekezdése minél előbb következzen be!
    Én nem vagyok olyan "íródeák" mint Ti blogosok, de annál nagyobb élvezettel és kíváncsisággal olvasom napi bejegyzéseid.
    Így most kis fáziskéséssel, de a következőket ajánlanám az új történethez: Arthur, szivárvány, virág, Whopper.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a díjhoz Dius.
    Gondolom a szavas történet jön, szerintem, vagy az általad készített farsangi jelmezek a fiúknak...több ötletem nincs :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok neked!
    A Whoppert én is nagyon szeretem, bár már az idejét se tudom, mikor ettem utoljára...
    :)
    Szerintem magadról írsz /remélem/ jóóót!
    :D

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a gratulációkat.
    Babi, hát jó kis szavak. :D Micsoda történet lesz.

    Lili, no, olyan bejegyzés nem lesz, amiben általam készített farsangi jelmezeket mutatok be. :D

    Móni, hát én sem tegnap ettem... és egy hülye önkínzás volt részemről leírni, mert azóta folyamatosan ennék... :D A Te tipped megállja a helyét. :)

    VálaszTörlés