2012. jan. 1.

Új év...

..új blogsablon. :D Hehe, aki mást várt befejezésnek, az most gondolom felszisszent. Na jó, megígérem, lesz olyan befejezés is, de még nem most. Mert én a halogatások embere vagyok. Abszolút hülyén csinálom, ezzel tisztában vagyok, de ehhez még nőnöm kell.
Szóval, új blogsablon. Úgy gondoltam, az idén majd tovább folytatom azt a magam által teremtett hagyományt, hogy minden nap írok, és arra is gondoltam, hogy minden hónapban legalább egyszer lecserélem a sablont. És majd egyszer úgy félév tájékán megnézem, melyik volt a leginkább tetsző. Ehhez azonban szükségem lenne arra, hogy ha már idáig eljutottál, akkor kicsit jobbra nézz, ahol találsz egy vadiúj szavazatgyűjtőt. Na, oda kéne kattintani.. Jó? (ha nem jó, akkor is)
Az év első napja hát hogy is mondjam csak.. azt nem mondhatnám, hogy sz@r volt, mert ilyet mégsem illik így az év első bejegyzésében. De igen nyomik voltunk. Pedig nem buliztunk, sőt.. igaz, az buli volt, hogy este tízkor még kábelt huzigáltunk falból ki, falba be, mert anyámék netszolgáltatója épp szilveszter éjszakáját választotta arra, hogy sztrájkol. Mi meg, az ultrakockák... megoldottuk. Mert épp van egy felesleges modemünk (még fizetve van), és még itt lógott a kábel is. Amit visszatuszkoltam én idebentről, Balázs húzta odakintről.. aztán felhúzták a nevelőapámmal a teraszra, teraszról a padlásra, majd vissza a szobába anyáméknál. Mókás volt. Kb. mint a mesében, csak itt nem apóka húzta anyókát.. Mindegy, megoldottuk, lett nekik net is, örültek neki. Gyerekek teljes lázban várták az éjfélt, mi semmi ilyesmit nem éreztünk. De azért természetesen meghallgattuk a Himnuszt, koccintottunk. Roli fél egykor még azért zokogott, mert "nehéz elbúcsúzni 2011-től", egyem azt a kis érzékeny lelkét. Megvigasztaltuk előbb én, majd az apja is, hogy jó lesz nekünk ez a 2012 is, főleg neki, mert egy csomó izgalmas dolog jön az idén. Mindjárt hét éves lesz, aztán elballag az oviból, és aztán iskolás lesz.
Sikerült tízig aludnom, amikor olyan ijedten ugrottam fel, mint már rég.. és első gondolatom az volt, hogy jajj, a malac.. :D Ennek megfelelően a délelőtt kissé kapkodós főzéssel telt, és nem is ettünk délben, és a lencseleves messze volt attól, amilyet főzni szoktam.. de azért volt lencse is, malac is, rajtunk igazán nem múlik. Az újévi koncert ráadásait is láttam már, gond egy szál sem. :)
Ha az egész év ilyen lesz, felköthetem a gatyám. Mert én mindig kapkodni fogok, és családilag igen nyomottak leszünk. Szép kilátások.. na de majd teszünk róla, hogy ne így legyen.
Ugye nem felejtesz el szavazni? (mert már jól eltereltem a gondolataidat onnan)

14 megjegyzés:

  1. Boldog új évet, Dius! :)
    Majd szavazok is, de előbb annyit, hogy a dizájn nagyon tetszik, csak rettentően széles a sablon, pl. nálam már az első oldalsávnak is csak a fele látszik, a külső sáv meg végképp sehol sincs.

    VálaszTörlés
  2. Nekem minden sabloncsere olyan pluszmunkával jár, mert minden elveszik, hogy én bizony nem cserélgetek, csak ha én változok. És akarok én szavazni, és meg is nyomom majd az egyik gombot, mert ezt kéred, és ha ezt kéred, akkor az neked jó, ha teljesítik a kérésedet, de nagyon nem gondolom, hogy nekem, olvasónak kellene megmondani, hogy milyen legyen a blogruha. :) de ez csak az én privátom. Mert ha te ilyenbe öltözteted a gondolataid, akkor nyilván az is te vagy. Szóval ha így belegondolok, esélyes, hogy minden hónapban diusost fogok szavazni :)

    VálaszTörlés
  3. Kérted, szavaztam:)
    Igaziból nagyon tetszik, de mégis a "hááát"-ot nyomtam, mert széles... (Vagy csak nem méretezi át magát valamiért a kép sem.)

    Kata

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Én voltam a nem tetszik...mert sötét és mert a sötét elegáns ugyan, de nem egy olyan szín, amire télen szükség van. Nekem nem tesz jót, tudom,el is kerülöm ha lehet.
    De természetesen ha úgy nézem, hogy ezt választottad,tehát neked ez tetszik, akkor elfogadom :). És ilyen egyszerű trükkel nem riasztasz el innen :)

    Én töröltem az előbb, nem figyeltem és a lányom volt bejelentkezve :)

    VálaszTörlés
  6. Én is a hááát-ot nyomtam meg és az oldalsáv túl széles. Én az írásaidra helyezném a hangsúlyt, mert érdemes. Kicsit felbillent arányú ez az új felosztás. De természetesen csak akkor nem olvasom a blogodat, ha fekete háttérre feketével írsz... egyébként nem úszod meg! Erika

    VálaszTörlés
  7. Szerintem nagyon jó a sablon, és nem csak azért mondom, hogy hízelegjek, hanem azért, mert én mindig is ilyen széles sablont szerettem volna, és még szeretnék is a magam blogjára, de valahogy a freeblogra nem tudom rávarázsolni sosem. Szóval nálam abszolút bejön. Tény, hogy a fejléc kicsit sötét, de engem ez egyáltalán nem zavar.

    VálaszTörlés
  8. Boldog ÚJ Évet! Tetszik a sablonod, szavaztam is rá. Szerintem a szélességével sincs baj, bár tény, hogy régi gépek esetén -ahol kisebb a felbontás-, gond lehet.

    VálaszTörlés
  9. Bocs', nem csak régi gépeknél van gond, hanem pl. normál méretű képernyővel rendelkező laptopnál is (nem netbook).

    VálaszTörlés
  10. Nálam nem széles a - laptopon sem - a sablon, de mégis a hááát..-lesz a jelölésem. Nekem nagyon nem Diusos, a sötét szín miatt. Te és írásaid is színesek, a sablon is inkább azt tükrözze! A borongós, sötét égbolt helyett, napsütéses égszínkék.....

    VálaszTörlés
  11. Jó ez, ha bezárom a kedvenc sávom. De nálam nyitva van :)

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm mindenkinek a szavazatot. Jókat mosolyogtam az indoklásokon.
    De okulok belőlük.
    Ági, először is, Neked is boldog új évet.
    Joe bácsi (ugye nem baj, ha ezt írom?), Neked is boldog új évet, és köszönöm, hogy rendszeres olvasóm lettél. :)
    A sabloncsere itt a bloggeren újabban kettő darab kattintást jelent, úgyhogy könnyen cserélgetek.. és még a modulok is megmaradnak. :)
    A szélességet érzékeltem, és próbáltam ugyan belepiszkálni a html kódolásba, de első körben a fejléc alsó részét sikerült elvarázsolnom, úgyhogy inkább hagytam.
    Addig, amíg jön az új, kérek mindenkitől kitartást. :)
    A sötét színek pedig.. hát, mostanában szeretem a sötét lilát és a sötét kéket. :)))

    VálaszTörlés
  13. Nekem tetszik:) És szavaztam is!!!!Mondjuk először nem tudtam biztosan,hogy jó helyen járok,de bele olvastam,és igen...ez itt Diuska!!!!!Azt hiszem rám is számíthatsz idén is:)és ha nem is irok mindennap,akkor is tudd,hogy itt vagyok....

    VálaszTörlés
  14. Örülök, hogy tetszik, Ilgya..
    Azért remélem idén sűrűbben fordulsz elő (ha nem is nálam, legalább "odahaza"), és előre szólok, ha mégsem nem kell megijedni, időről-időre olyan lesz majd, mintha nem is itt járnál.. De hidd el, minden a régi.. :)Vigyázz magadra. :)

    VálaszTörlés