2012. jan. 14.

Kedvenceink

He-he, aki most dörzsöli a tenyerét, hogy na, most aztán biztos meg tud rólunk egy-két kulisszatitkot, azt lehet, hogy lelombozom. Mert ma elgondolkodtam azon, hogy vajon melyikünknek is van ötünk közül kedvence bármiből is? Hát, talán csak a sportolók viszik el a prímet, abból is leginkább a Forma 1-es pilóták. Michael Schumacher az örök kedvenc, ez nem képezi vita tárgyát, soha, semmilyen körülmények között. És a Ferrari csapat.
Ételek... nos, itt sincs kedvenc. Senkinek. Szeretünk grillezni, szeretjük a papa-féle húslevest, a töltött paprikát, meg még egy csomó mindent. Szerencsés is vagyok, mert nagyjából mindenki mindenevő. :)
Zene.. ez mindig változó, szinte mindegyikünknél. Illetve a fiúknak még, nekünk pedig már nincsenek olyan igazi kedvenceink.
Film.. szintén nincs. Van egy pár, amit kívülről tudunk, mert annyiszor láttunk, de nem nevezhető még így sem igazi kedvencnek.
Könyv... végképp. Patrik és én vagyunk azok, akik számolás nélkül faljuk a könyveket, és a betűket. Mindkettőnknek vannak kedvelt írói, (Patriknak pl. Nógrádi Gábor) nekem több is van. De kedvenc könyv.. hát egyikünk sem tud kiemelni egyet a sok közül. Úgyhogy nincs.
Kedvenc évszak.. ez sincs igazán, mert mindannyian a tavaszt és a nyarat szeretjük.

De nincs egyikünknek sem kedvenc tv-műsora, nincs kedvenc színészünk, színésznőnk, újságunk, ruhadarabunk, semmi...
Illetve hazudok.. van egy közös, nagy kedvencünk. Arthur. :)

Furák vagyunk? Vagy mások is vannak ezzel így?

1 megjegyzés:

  1. A hideget én se szeretem, de a hónak örülnék a gyerekek miatt, akik nagyon össze vannak zavarodva...
    -ha tél van, akkor miért nincsen hó. mikor az évszak sajátossága "elméletileg" ez lenne, így tanulták!

    VálaszTörlés