2012. jan. 18.

Hmmm.. hmm...

Az előző bejegyzésem is valami olyasmit volt hivatott "jelképezni", hogy nemigen találok olyan témát, amiről most írnom kéne. Nem akarok sem politizálni, nem akarok demoralizáló bejegyzést, nem akarok keseregni, sőt, még találgatni sem akarok. Ahogy lesz, úgy lesz.. megoldjuk úgyis mindannyian, mert az a dolgunk. Akinek meg  más a dolga, az meg oldja meg azt.
Fura amúgy minden körülöttem, nem is vagyok teljesen jelen sehol. Néha le is bukok, mert beszélnek hozzám, és nem hallom, pedig figyelek. Az idő továbbra is rohan, kapkodom a fejem, hogy hipp-hopp telnek a hetek, a hónapok, és jajj, már mindjárt nem is lesz egyetlen ovis gyerekem sem.
Néha magammal is nehezen vergődök helyre. Feltétlenül hiszek abban, hogy semmi sem történik véletlenül, ugyanakkor van bennem egy csomó kérdőjel is. Tudom, tudom.. Nekiálltam lepakolni a bilincseket, nem is olyan könnyű, mint elsőre tűnt, ám nem is olyan nehéz, mint régebben gondoltam. Nagy út, az biztos. És érdekes is. Afféle El Camino. :)
Na és.. pontosan idáig jutottam, amikor a netünk váratlanul úgy döntött, sztrájkba lép. Úgyhogy ez most egy befejezetlen bejegyzés lesz. Gondolom nem véletlen, hogy nem tudtam leírni a többit. Majd máskor.
És még valami... Beus, megint eltűntél. Hogy vagy? Kérnénk életjelet.

5 megjegyzés:

  1. Vagyok így én is ókor-ókor. A blogon olyankor képekkel "operálok". beillesztek párat és csak eszembe hoz valamit. :)

    VálaszTörlés
  2. Én is sokat gondolkodtam az El Camino-n . Volt olyan időszak az életemnek mikor nagyon megtettem volna. Most csak pillanatokra röpülnék el, de nem bírnám megcsinálni.:-)Persze fejben lehet menni az útra, csak sajnos (á, a fenéket sajnos:-) most nincs időm ennyit gondolkodni!
    ui: mindig várom az új bejegyzést, csak az a baj, hogy mire elolvasom, már egy másik nap van!:-) Érted?:-))
    Jó éjt!

    VálaszTörlés
  3. MJ, remélem én is találok majd mindig valami inspirálót. Általában ehhez elég egy mondat is.
    Anikó, nem tudom meg tudnám e csinálni. A fejben utazásnak az a legnagyobb előnye, hogy megteheted, hogy mindig csak épp annyit utazol, ami belefér. :)
    Ezt az utóiratot kétszer elolvastam, mire felfogtam. Aranyos vagy, köszönöm. :)

    VálaszTörlés
  4. Dius, tudod miért nem alszom már? Mert várom ma mit írsz...ez komoly :)

    VálaszTörlés
  5. Kata, nem tudom ki tudtad e várni, és érdemes volt e... De majd megmondod. :)

    VálaszTörlés