2011. dec. 30.

Lesz itt olyan buli...

..hogy majd csak úgy alszunk. :D No nem, nem így lesz, bár buli sem lesz. Ha tehetném, átaludnám az egész holnapot és holnaputánt, illetve azt csak félig..úgy a malac elkészültére és az újévi koncert kezdetére felébrednék.
Persze a gyerekek várják. Mintha amúgy este nyolckor ágyba lennének parancsolva mindenki arra gyúr, hogy majd hajnalig ébren lesznek. Én meg igen lelombozó vagyok, mert simán közlöm, hogy egy fenét (bevallom, élőben egy ennél is csúnyább szó hangzott el, de olyat nem írunk), éjfél, és snitt. Lehetőleg kettő perccel éjfél után már jó mélyen aludjanak. Nincsenek illúzióim, nem így lesz. Mindenki kellőképpen túl fog pörögni majd, és még hajnali egykor is vitázni fogunk, hogy végre aludjanak már.
Jelen pillanatban olyan álmos és fáradt vagyok, hogy jó lenne medvelánynak lenni, és aludni úgy februárig. De ez sem jön össze, így marad a reggelig alvás.
Holnap pedig összeszedem magam, és tartok egy évértékelő beszédet posztot, és talán még azt is elárulom, micsoda kín és keserv tud lenni egy felelőtlen ígéret. De ez utóbbit lehet, hogy nem teszem meg.
Egy biztos, előbb alszom. Addig használhatatlan vagyok.

5 megjegyzés:

  1. Posztokban gazdag boldog új esztendőt kívánok, Dius! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagon boldog sikeres Újesztendőt kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Kívánok az újévre egészséget, nyugalmat, pihenést, a szeretet megvan nálatok és sok boldog pillanat is - ezekből is minél többet 2012-re! Olvasóidnak pedig sok gondolatgazdag bejegyzést tőled!
    Luca

    VálaszTörlés