2011. okt. 17.

Van még

egy restanciám. Az a bizonyos nagy port kavart bejegyzés késztet arra, meg a fene nagy őszinteségem. Egyszer úgyis az lesz a vesztem. Mármint ez utóbbi. Szóval, akkor épp tényleg annyira voltam nő, ahogy leírtam. Aztán azóta történt egy s más, és bizony, sokszor előfordult, hogy attól éreztem magam jobban, ha magamra húztam egy szűk felsőt, vagy épp befestettem végre a hajam. Nem tudom megmondani mitől van ez, mert fogalmam sincs róla. Továbbra sem járok miniszoknyában, most meg aztán már különösen nem, főleg, mivel az amúgy cseppet sem szexis derékmelegítő amúgy is szerves részem lett. Továbbra sem sminkelek. Viszont kétféle arckrémet használok... atyaég.. ez így kimondva azért már nem semmi még magamnak sem. :D Szóval, van egy nappali meg egy éjszakai. És mondjuk, hogy lehet valami hatása, mert mostanában többen is hitték azt, hogy épp nyaralásból jöttünk haza (dejólenne), merthogy tök jó színem van.
De ami miatt ez az egész íródik, az múlt hét pénteken esett meg.. végül is ez sem teljesen újkeletű mizéria, mert volt már, hogy volt ilyesmim, csak sokkal "gagyibb" változatban. De most aztán belecsaptam a jóba, és péntek óta van rajtam valami, amitől igen árulkodóan nő vagyok.
Egy kis méretűvel indítottunk, hogy kiderüljön, hogy fogom bírni, meddig fogja bírni (állítólag három hétig), és hát úgyis nőni fog magától is. :D Mit mondjak? Azon túl, hogy én is elnézegettem a kezemet vagy egy félórát ilyen megújult körmökkel, a fiúk elismerései, miszerint "gyönyörű lett, anya" azért nagyon sokat jelentettek. :) 
És azt is megmutatom, hogy hogy is nézek ki valójában. Mert az a kép ott a bal felső sarokban már egy ideje nem az igazi, csak egy lusta dög vagyok lecserélni. Kéretik a szemeimet nem figyelni, mert a szem a lélek tükre, és az enyém is igen árulkodó.. :)
Szóval.. restancia letudva. Megkövetem magam (már megint), és jelen pillanatban, jelen állapotomban azt mondom, néha jó egy kicsit nőcisebbnek lenni a megszokottnál. Már csak úgy az újdonság varázsa miatt is. :)


14 megjegyzés:

  1. Enyhén szólva nem vagyok egy kimondott műköröm-rajongó, de a Tiéd nagyon szép! Pont jó a hossza, a mintája is illik hozzád. Meg úgy alapjában véve minden elismerésem a nőcisedésedért!
    De miért hordasz ennyi gyűrűt? Szerintem sokkal elegánsabb, kifinomultabb lenne, ha csak a bal kezeden lévő két aranygyűrűt viselnéd.

    VálaszTörlés
  2. szépek, de én már mondtam :-))

    VálaszTörlés
  3. Beus, köszi.
    És Eszter, neked is itt is, még egyszer.

    A gyűrűket pedig azért hordom, mert szeretem őket. Mindhez köt valami emlék, ezért is nem teszem le őket.. meg azért is, mert ennyi gyűrű nélkül még én magam sem ismernék rá a saját kezemre. :D

    VálaszTörlés
  4. Értem, de kipróbálhatnád nélkülük is. Olyan szép kezed van, hagy érvényesüljön! Nekem nagy vesszőparipám, hogy egy nő maximum két gyűrűt viseljen egyidejűleg. Attól, hogy az ékszer a ládikóban pihen, az emlék még a szívedben él!

    VálaszTörlés
  5. Sajnálom, de ebben nagyon más véleményen vagyunk. Én így érzem jól magam, és eszem ágában sincs letenni őket, mert mint írtam is, szeretem őket.
    Azt meg végképp nem gondolom, hogy nélkülük szebb lenne a kezem. Sőt, ha tehetném, minden ujjamon lenne egy (az lenne csak az igazi). Arról nem is szólva, ha láttál volna 16-17 évesen a nagy, színes műanyag gyűrűimmel.. :) (és azokat is nagyon-nagyon szerettem)
    Erről nem fogsz meggyőzni.

    VálaszTörlés
  6. Szépek a körmeid:) Nagyon kedvcsináló:) Nekem csak egyszer, az esküvőmön volt műkörmöm, és utána még egy ideig, de akkor nagyon volt praktikus, nehezen tudtam vele dolgozni. Aztán mire megszoktam, addigra már lenőtt, és azóta sem lett újabb. Pedig tényleg olyan széppé varázsolja a kezet.
    Nekem 4 gyűrűm van, de csak kettőt hordok, mert 2 el van törve. De ha egyszer megcsináltatom, akkor mindet hordani fogom én is:)

    VálaszTörlés
  7. Ez tényleg jó kép! :)
    (arról a pici képről nemigen lehet rád ismerni, de ezt már említettem)

    VálaszTörlés
  8. Bea, a nagy meccs előtt majd együtt csináltatunk valami jó kis drukker-körmöket. :)) Ez, ami most van nekem, egyáltalán nem zavar, olyan, mintha a sajátom lenne (csak szép).
    Ági, köszi. :) Gondoltam már, hogy itt is kicserélem.. :)

    VálaszTörlés
  9. Dius,nagyon jó a kép,szép vagy:)
    A gyűrűket én is imádom,de én meg épp azért hordok csak kettőt,mert nekem így alakult(amiről te is írtál,az emlékek...),de idővel tuti bővítem én is.

    A körmökkel kapcsolatban,már én is nagyon régen próbálom rászánni magam...majd a te tapasztalatod alapján hátha végre bírok dönteni...szóval én attól félek,amikor le kell majd venni őket(valamennyi időközönként tuti kell pihentetni a saját körmöket,nem?),szóval akkor pár napig írtó érzékenyek a saját körmök állítólag.Legalábbis valakitől hallottam,hogy alig bírt bármit is megfogni.Nálam ez az egyetlen "félelem" ami visszatart tőlük:(

    VálaszTörlés
  10. Anna, köszönöm szépen. :) (belepirultam)

    A gyűrűkhöz még annyi: azért szeretem őket annyira, mert a végtelenséget képviselik.. és így, hogy mindegyiket kaptam valakitől (férjemtől, tesómtól, unokatesómtól, sőt, már a fiaimtól is) mind-mind ezt a végtelen érzést tükrözik.. :)
    A körmökről mindenképp be fogok számolni akkor, hogy milyen is.. hátha megkönnyítem a döntésedet ezügyben. :)

    VálaszTörlés
  11. Ki ez a jó nő a képen, és mit csinált Diussal?? (Kb. így reagált volna... tudod ki :)) Szépek a körmök is, bár én nem tudom elviselni a hosszabbat, nagyon zavar, de lehet csak meg kéne szokni. Szerintem mindegy melyik képet használod, mindegyik Dius :)

    VálaszTörlés
  12. Ó, Erika... hát képes vagy mindig megríkatni? :P <3

    VálaszTörlés
  13. Csak mert szeretlek :)
    Még a gyűrűhöz: én csak egyet hordok, igaz van több is. És ez az egy az, ahonnan a kedvesem visszamosolyog rám, mikor ránézek :) Még mindig a fülemben cseng a lelkész hangja, mikor ezt mondta az esküvőnkön. :))

    VálaszTörlés
  14. Erika, én is szeretlek. :) (különben már rég szóba sem állnék veled, ahányszor Tőled "kaptam" már...:P)
    A gyűrűs mondatod pedig nagyon szép. :) Ezentúl ez fog eszembe jutni, ha a jegygyűrűmre nézek. :)

    VálaszTörlés