2011. okt. 12.

35

Olyan szép szám ez. :) Mondjuk nekem szebbé teszi jelen pillanatban, hogy nem az enyém. (még)
Akié mától, a legfontosabb felnőtt ember az életemben. Akinek az idén pontosan huszadszor mondhatom, hogy Boldog Születésnapot, mert már húsz éve, hogy ismerjük egymást.
Vannak helyzetek, amikor az ember lánya nem tud mit írni. Jókívánságot? Kedves történetet? Valami közös emléket? Vagy valami mást? Minimum két hete blogolom fejben ezt a bejegyzést, ami volt már meseszerű, volt már giccses, és volt már szívszorító is. Sőt, született egy meglehetősen realista post is a szülinap kapcsán. De csak fejben. Mindet elvetettem, mert egyik sem volt az igazi. Az igazi most sincs meg. Mert ez az ember, aki nélkül nem lennék én sem ez az ember pontosan ennyire sokféle. Mondjuk a giccses épp nem jellemző rá. De minden más helyén való vele kapcsolatban. Ember. A szó legjobb értelmében. Még akkor is, ha Emberként néha botlik, és előtör belőle valaki, aki mindig meglep, és rácsodálkozom, mit is keres itt ez a hivatlan vendég a férjem bőrében.
Egyszer csináltam neki egy pps-t, amiben benne voltak minden évre az épp legfontosabb események. Egyszer csináltam neki video-t is. Egyszer-kétszer (sokszor) sütöttem neki tortát. Egyszer-kétszer sikerült meglepetés-ajándékot vennem neki.  Egyszer még majd szeretném meglepni őt igazán a szülinapján.. azt is kigondoltam már, mivel.. egy tökéletes születésnapi ajándék lenne. :) Talán arra az igazán kerekre öt év múlva. :)
Most pedig, ma, ezen a szülinapján egyszerűen csak Boldog Születésnapot kívánok neki.


"...Vedd a napot ajándéknak, amit mások pazarolnak....Ne vedd magadra, ha semmibe vesznek, nekem mindig ajándék vagy...."

7 megjegyzés:

  1. Nagyon boldog szülinapot, Isten éltesse sokáig a Zuradat! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, átadtam neki. :)

    VálaszTörlés
  3. Boldog születésnapot Neki tőlem is:)

    VálaszTörlés
  4. De fiatal!!! Sok boldogságot neki!

    VálaszTörlés
  5. Boldog szülinapot neki! :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönjük szépen. :)
    Mondtam neki, hogy még ma is kapott jó kívánságokat, nagyon örült. :) Szilvi, a te "de fiatal" megjegyzésednek még külön is. :))

    VálaszTörlés