2011. szept. 21.

Mai nap tanulsága

.. ha kimondod, amit gondolsz, és elmondod, amiről úgy gondolod, hogy el kell mondanod, abból valami mindig kerekedik. Vagy egy kiadós veszekedés, vagy egy nagyon jó beszélgetés. Mindkettőben volt ma részem. Ez utóbbinak köszönhetem, hogy mégis mosolygással zárom a napot, nem pedig mérgelődéssel, és tépelődéssel.
Nem volt egyébként jó napom. (ha valakit érdekel) Kardomba dőltem tegnap, és hiába feküdtem úgy le, hogy reggel már majd belenyugodva ébredek, nem jött össze. Mázsás súlyként van rajtam a bélyeg, ami tegnap rám kerül azzal a sorszámmal. Mindig kerültem az ilyen helyzeteket, menekültem a béklyókból, és sosem hagytam, hogy nagyon rövid pórázon tartsanak. Most meg épp ez van. Ráadásul, hülyén hangzik, tudom, de most aztán végképp igen nehezen találom a helyem. Lakik bennem egy csomó valaki, akik együtt vagyok én, és persze, egészen természetes és életszerű az, hogy néha valamelyik énem uralkodóbb a többinél, és épp ő határozza meg, hogy hogy érzem magam a bőrömben. De a sok valakis énem ellenére is akkora senkinek érzem magam, mint még soha. Pedig, tudom, ugyanaz a Dius vagyok (ahogy Eszter könnybelábasztóan mondta, ugyanaz a szeretett Diusunk vagy), mint eddig. Mégis tegnap megint megállt egy pillanatra forogni a föld is. Aztán meg úgy megindult, hogy pl. épp a mai napom az igazán jó példa mindenre. Mert voltam ma szaranya, kedvesanya, tigrisanya, jó munkatárs, morgós eladó, jó barát, aggódó feleség, vitatkozó feleség, gonoszságot el nem viselő ember, meg még egy csomó minden más. Azt nem mondom, hogy mindebben nem merültem ki végtelenül, mert de.
Egy biztos. Ha kimondom, megkérdezem, elmondom, megosztom, jobb lesz. :) Úgyhogy továbbra is el fogom mondani, le fogom írni, és meg fogom kérdezni.

És annyira jó, hogy már tudom, honnan a nagy látogatottság. :)) És elmondhatatlanul jól estek azok a szavak, amiket a bejegyzés kapcsán kaptam "A szívünk csücske az a bejegyzés." (No, és ezért jó blogot írni :P)

4 megjegyzés:

  1. Hát, ahogy olvastam ezt a posztot, az jutott eszembe, hogy milyen hálás vagyok, hogy eljöttél hozzám, mert így most olvashatlak :)
    Remélem, hogy a megtorpanás után forog tovább a föld. És hát valójában a sorszámtól nem változott semmi, csak egy fajta megoldás lett az eddigi dolgokra. Úgyhogy hajrá, és veled vagyok.

    VálaszTörlés
  2. Köszi, kikocs. :) Ez most nagyon-nagyon jól esett. :)

    VálaszTörlés
  3. "Isten soha nem csap be egy ajtót az orrod előtt anélkül, hogy ki ne nyitna egy csokival teli dobozt, és meg ne kínálna belőle." - szóval keresd a csokisdobozodat és együnk :-*

    VálaszTörlés