2011. jún. 6.

Hétfő este

Egész kis frappáns bejegyzéseket írtam tegnap vacsorakészítés és mosogatás közben, de aztán ezek benne maradtak a fejemben (még). Most egészen mást fogok veletek megosztani.
Aki igazán sok mindent tud rólam, attól biztosan kiérdemlek majd egy virtuális vállveregetést..
Szóval.. ma szénhidrát-nap van nálunk (na nem, ez nem mindenkinél véresen komoly, és ha érdekel valakit, akkor azért írni fogok róla). Vacsorára császármorzsa készült (sok éve nem készült már), meg tejberizs. De úgy adódott, hogy a két kezem kevésnek bizonyult. Mert a császármorzsát is folyamatosan kevergetni kellett, meg a tejberizst is. Így aztán kértem segítséget. Amit én igazán nem szoktam, lévén a halálom, ha már ketten együtt főzünk. Az meg aztán végképp, ha a gyerekeim kuktáskodnak.
Most mégis.. Így adódott, hogy míg Balázs vacsoráját én, addig a többiekét Patrik főzte. :)


Finom lett. :) Bár.. balga módon a végeredményt elfelejtettem lefényképezni, csak akkor jutott eszembe, amikor már megettük.
Mindehhez Roli koncertjét élveztük, aki irtó édes vagány.. egy régi mobillal egy mickey egeres baseball-sapkában, letolt gatyával mizu-koncertet ad. :D Felváltva a hiteles és az IHM-es szöveggel. Bírom, ahogy énekli, hogy a "gatyám valag alá csusszant, ez mostanában így van".. Na és hozzá azok a fejek..
Erik pedig mindeközben ruhákat próbált.. de sajnos a "gombok túl közel voltak egymáshoz"... :D Így aztán nem lettek jók. :D
Ilyen (is lehet) egy hétfő este mifelénk.. :D 

3 megjegyzés:

  1. Ez tök jó..... és milyen boldogan keverget Patrik. (császármorzsát fénypostán esetleg kaphatok?) Nemcsak virtuálisan, legközelebb élőben is jár a vállveregetés.:-)))

    VálaszTörlés
  2. Patrik nagyon büszke:) Jogosan:)
    Egyébként én sem szeretem ha mások is sertepertélnek körülöttem a konyhában, jobban szeretem egyedül elrontani azt amit el lehet, nem kell nekem ahhoz segítség. Ha valaki mindenáron segíteni akar, akkor azt el szoktam küldeni porszívózni:)

    VálaszTörlés
  3. Vállveregetős ikon!!!!!!:) puszka

    VálaszTörlés