2011. máj. 24.

Patriknak...

Kérek szépen mindenkit, hogy gondoljon ma az én elsőszülöttemre, mert életében először vizsgázik.
Természetismeret vizsgája van. Ő látszólag nyugodt. Az anyja meg izgul helyette. De azért biztos ráfér egy kis drukkolás. :)


A vizsga nagyon-nagyon jól sikerült. Ő már aznap halálos nyugalommal jött haza, és nem is értette, én min is izgultam. Nem azt a tételt húzta, amit nagyon szeretett volna, de az is jó volt, amit húzott. Pontosan nem emlékszem a szövegre, de az biztos, hogy a cserebogár volt az "a" része a tételnek, a folyók keletkezése, jellemzői v. valami ilyesmi a "b" része, és még emlegetett valami diagramm-elemzést is, amit már akkor sem igen értettem, de ezt neki nem vallottam be. :D Szóval, aznap még nem tudta a jegyet, de nagy nyugodtan és magabiztosan közölte, hogy szerinte ötös, mert hát tudta. 
És most már biztosra tudjuk, hogy a vizsga nem ötös. Hanem csillagos ötös. :) Úgyhogy tényleg tudta, nem is kicsit. Nagyon büszke vagyok rá, és nagyon csodálom is, ahogy ezt az egészet kisujjból kirázta. Mert ez az eredmény csak és kizárólag saját magának köszönhető, abszolút önállóan tanul.

2 megjegyzés:

  1. Szerinte jól, olyat húzott, amit jól tudott.Ja, és a tanárnő is azt mondta, nagyon ügyes volt. A jegyet holnap tudja meg. :)

    VálaszTörlés