2011. máj. 13.

Nem írtam, mert..

Ma egész nap, sőt már tegnap este is sztrájkolt a blogger, úgyhogy én meg jól megtartottam magamnak a gondolataimat. Most meg már nem is tűnik olyan érdekesnek, hogy leírjam. Úgyhogy ez nem kerül közlésre. :)
De aztán lehet, hogy holnap majd másképp gondolom, amikor kevésbé leszek leamortizált állapotban, mint most. Majd kiderül. :)

Nagyon szerettem volna tudni, ki volt az, aki a bal oldali számláló szerint tízezredszer töltötte le az oldalt? Esetleg valaki nem emlékszik rá, hogy pont ő látta azt a számot? Az biztos, hogy tegnap történt..
Tízezer... hatalmas szám.. már elkezdtem győzködni magam, hogy tutira nem is jó a számláló, mert az nem lehet. Ahogy a napi nyolcvan-kilencven oldalletöltés is hihetetlennek tűnik. Vagy csak kishitű vagyok?

Azt hiszem, jobb lesz, ha elmegyek aludni, mielőtt mégis belebonyolódom valami nem túl vidámba.

1 megjegyzés:

  1. hihi, jó szám az!!
    Sajnos nem én voltam, mert én az igazat megvallva csak akkor jövök az oldalra, ha hozzászólást is írok egy-egy bejegyzéshez) Általában maradok a reader-ben és onnét lustálkodva olvasom :) :) :) (nekem valamiért a blogspotos blogokat nem szereti a gépem, lassú és akadozik, ezért is örülök, hogy a readerben tudom olvasni anélkül, h a blog oldalát külön megnyissam).
    :)
    Szép napokat!! :)

    VálaszTörlés