2011. márc. 21.

A múlt hét nagyon kusza és zavaros volt, azt sem tudtam milyen nap van. Nem történt semmi különös, csak összezavart ez a hétfő-kedd szabadnap. De bepótoltam, mert utána meg dolgoztam egész nap szerdán is, és csütörtökön is.
Csütörtökön megszabadultam egy vesekőtől, amiről amúgy nem is tudtam, hogy van. Nem volt kellemes, jobban megszenvedtem vele, mint a 3,85 kg-os gyerekemmel. De túl vagyok ezen is, igaz, azóta is érzem a vesémet, de talán lassan rendbe jön.
Ez a hét ismét egy kusza hét lesz. Csak ma és holnap nem kell meló után/előtt máshova is mennem. Szerdán nyílt nap az iskolában, délután meló, azután pedig neurológia. Csütörtökön szülői szervezetes értekezlet az oviban, amit nem lóghatok el, lévén én vagyok az elnökük. :D Pénteken polgármesteri tájékoztatás az iskola összevonásáról, amit szintén nem kéne ellógnom, mert ha valami nagyon nagy hülyeségre készülnek, azt jó volna tudni így, az áprilisi beiratkozások előtt.
És hétvégén pedig házassági évfordulónk is lesz. Na nem.. semmi különösre nem készülünk. Legalábbis nem tudok róla. :) De azért lesz. :)

A múlt hét legjelentősebb eseménye viszont egy névnap volt nálunk. Már nem is mentegetőzöm, amiért aznap itt nem jelentettem meg neki. (bár van miatta bűntudatom, nem kevés)
Így most késve, de még beleférve a nyolc napba:

Nagyon-nagyon Boldog Névnapot Neked, Patrik! :)


1 megjegyzés:

  1. Hiányoltam is! Azt hittem máskor tartjátok.....akkor viszont sok sok puszi a kis névnaposnak így utólag,de benne a 8 napban!!!

    VálaszTörlés