2011. jan. 12.

Joy-horoszkóp

Lehet, hogy a teljes cikket kiírni etikátlan, de ha meg változtatok rajta, akkor meg már valótlan, úgyhogy most etikátlan leszek.
Íme az én éves horoszkópom a fent említett magazinból.

Hatalmas lépés előre!
A 2011-es év könnyűnek ígérkezik számodra. A személyiséged komoly fejlődésen megy keresztül, és végre megismered valódi erősségeidet is.
Idei mottód: Lépésről lépésre!
Erősségeid: Kitartásod, akaratod, kifogyhatatlan erőtartalékod.
Gyengeségeid: Furcsa, de éppen a kitartásod okozhat gondot, mert soha nem adod fel, és néha feleslegesen küzdesz.
Tedd: Nevess sokat és engedd szabadjára a fantáziádat!
Ne tedd: Ne légy szürke kisegér!
Szex: A mottód a hálószobában felejtsd el! Nincs lépésről-lépésre! Tépd le az inget, hogy csak úgy röpködjenek a gombok!
Ideális partnerek: Halak, Bak, Ikrek
Szerencseszámaid: 0, 1, 3
Joy-tipp: Ne légy türelmetlen magaddal, mert nincs most okod panaszra! Inkább adj hálát a sorsnak és a csillagoknak!
Kozmikus helyzet: Mintha az összes bolygó azért gyűlt volna össze, hogy egész évben neked drukkoljon. Szurkolótáborod folyamatosan szemmel tart, és ha csak egy pillanatra is csökkenni fog az energiád, Merkúr akkorát lendít majd rajtad, hogy azzal az energiatöbblettel az év minden egyes hónapján a maximumom pöröghetsz.
Szerelem: Vigyázz, mert Ámor nyila feléd irányult! 2011-ben a szerelemben való startod nagyon látványosan indul. Vénusz romantikus tavasszal kecsegtet, amikor a harmónia kíséri minden léptedet, akárhová mész, akármibe keveredsz is: legyen az csupán egy kis flört, vagy egy komoly kapcsolat mindig ott lesz mellletted. A csillagok érted való összefogása tuti szerelmes nyarat ígér: jó esélyed van megtalálni a nagy Ő-t. Nehogy elmenj mellette! Az igazi tökéletes párod lesz, olyan, akit bárki megirigyelhet.
Munka: Törekedj arra, hogy megtaláld a valódi hivatásodat és életed igazi célját: erre buzdít ebben az esztendőben a Szaturnusz. Bár munkád terén sikerekre számíthatsz, mégsem kapod meg azt az elismerést, ami valójában megilletne. Ne búslakodj emiatt, ami késik, nem múlik. Már nem várat sokat magára az álommunka és a szakmai elismerés.
Szerencse: Te mindig előrenézel, tedd hát most is ezt. Ne foglalkozz másokkal, még akkor sem, ha negatív fényben tüntetnek fel. Csak azért folyamodnak ilyen eszközökhöz, mert féltékenyek sikereidre. Gondolj végig arra, hogy folyamatos átalakulásban van részed, amelynek során teljes belső lényeg megváltozik. Fogadd el ezt a változást, és akkor nem érhet semmilyen kellemetlenség. Ne félj, a sors neked kedvez: aki mer, az nyer!
Te és Ő: A Kos nagyon hasonlít hozzád, míg a Bikához éppen az ellentétes erők vonzanak. Az Ikrek nagyon tud hiányozni, a Rák azonban nem, de csak azért, mert egy tapodtat sem mozdul mellőled. Az Oroszlán titkol előled valamit, a Szűz pedig túl sokat gondolkodik mindenen. A Mérleg magatartásával sokszor kihozhat a sodrodból. A Skorpiókat tartsd távol magadtól, legalábbis tavaszig, és a Nyilassal csak akkor kezdj, ha vad szexre vágysz! A Bak lehengerel szerelmével, a Vizöntő viszont épp azért vonz, mert ellen akar állni neked. A Halak-kal szép kapcsolat elé nézel.

4 megjegyzés:

  1. Őszintén örülök, hogy idén mindkettőnk személyisége fejlődik.:-))))
    Kitartás-feladás témakörrel még egyet is értek.
    Küldjek neked gombokat??;-D

    VálaszTörlés
  2. Küldj. :) Ezek szerint úgyis folyamatos gombvarrásban leszek.. Varrom, letépem.. varrom, letépem. :D
    Nagyon kíváncsi vagyok arra a Merkúros löketre amúgy. :D

    VálaszTörlés
  3. rendben...küldök :-))))
    csak meg ne utáld a varrást!;-)
    persze egyből a löket, mi? :-D

    VálaszTörlés
  4. Azt nem fogom megutálni annál jobban, ahogy most utálom. :)

    Hát, ha lúd, tudod..

    VálaszTörlés