2010. dec. 25.

Boldog Karácsonyt!

Már majdnem vége a Szentestének, de azért még sikerül ezen a napon leírnom, amit szeretnék. Fontos nekem, hogy még ma leírhassam, mert ma a családok ünnepelnek. És Ti itt nekem pont ugyanúgy a családom része vagytok, mint az itthoniak. Ha tehetném, akkor mindnyájan itt ültetek volna a karácsonyi asztal körül, és személyesem mondtam volna el, hogy nélkületek nem lehetnék ugyanaz az ember, aki vagyok. Igaz, csak a virtuális valóságban ismerjük egymást (Eszter kivételével), de ez annyira nem számít. Jobban ismerjük egymást, mintha az igazi világban ismerkedtünk volna meg, mert ott nincs idő mélyenszántó gondolatokra, komoly dolgokra, csak a rohanás van.
Őszinte hálát érzek azért, amiért a Sorsom részei lettetek, mert Ti, mindannyian elfogadtok engem annak, aki vagyok. Ritka kincs manapság az őszinte ember, ritka kincs az őszinte barát, és ritka kincs, ha olyan őszinte barátokról beszélünk, akik elfogadnak, mégis képesek látni a hibáimat, és olykor még fel is hívják rá a figyelmemet.
Karácsony van, a szeretet ünnepe. Nem tudok jobb alkalmat találni arra, hogy megköszönjem Nektek, hogy a családom részesei lettetek. Köszönöm,hogy vagytok.

Boldogságos, csodákkal és pihenéssel teli Karácsonyt kívánok Nektek.

3 megjegyzés:

  1. Szia Dius!

    Köszönöm kedves soraidat, én, mint egyik rendszeres olvasód! Boldog karácsonyt nektek is!

    Szilvi

    u.i.: Valami történt a bloggal. Valahogy összement széltében és pl. ehhez a bejegyzéshez alig találtam a megjegyzés gombot.

    VálaszTörlés
  2. Szilvi,köszi, hogy jelezted, azt hiszem a beillesztett videók miatt lett ilyen. Remélem eltűnik, mert helyrepofoznom nem sikerült.

    VálaszTörlés
  3. Drága Dius!
    Én is nagyon örülök Neked!!

    VálaszTörlés